Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kometaaa

Masakra.. Obejrzyjcie . Az nienawisc poczułam do niego.

Polecane posty

Gość a ja słucham
Co provo co provo? Jak nic nie wiesz to milcz cwelu jebany w dupe. To mój rap, to moja rzeczywistość Jakie życie taki rap, w nim zawarte jest wszystko ale ktoś z was sie wysilił żeby to poznać? Nie!!! Bułam na kilku koncertach jego i nie wiesz jak tam jest super więc sie już zamknij!

Gość a ja słucham
i się marchwią rucham jeje, poczuj ten bit cwelu takich jak ty jest wielu ale wy nic nie wiecie ja jestem najmadrzejsza na swiecie zioooooooooooooooooooooommmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Gość a ja słucham
w dzien i w nocy badz mi zawsze ku pomocy peja hip hop zycie niedlugo bede na szczycie az sie z zazdrosci poszczycie zioooooooooooooooooommmmmmmmmmmmmm

prawda jest taka ze srodowisko hip hpowcow to holota siedzaca pod blokiem caly dzien i saczaca czerwonego specjala:O sa to ludzie bardzo waskim umysle. jednym slowem margines spoleczenstwa. nie mam do nich w ogole szacunku.

Gość a ja słucham
wiedziałam że tu nikt nie zakuma... taki lajf ale życie wam pokaże co to znaczy nakopać do dupy i kiedy nie będziecie mieli do kogo sie zwrócić! Bo my mamy siebie!

Gość a ja słucham
ciotella ella ella dostaje wkurwiella gdyz hh ja niszczy i nie zostawi nawet zgliszczy

Gość a ja słucham
mamy siebie nawet w niebie sluzymy sobie radą i pomocOM nawet nocOM

ale rymy,a nie zastanawiales sie zeby napisac tomik poezji? normalnie to szkoda by bylo gdyby taki talent zmarnowal sie na kafe :D 🖐️

Gość a ja słucham
ja teksty płodzę gdy działkę grodzę piszę dla pejów i innych skurwielów ziooooooooooooooommmmmmmmmmmmmmmmmm

Gość kaskadka
no coz peja to najwieksze dno jakie moze byc.

Gość a ja słucham
ale po osiedlu to kto z was kozaczy? Żal mi was i wam też tylko szczerze sobie tego nie powiecie bo jesteście zakłamani w chuj

Gość kaskadka
faktycznie wozi sie po tych jerzycach jakby co najmniej 50-centem byl prostak nadety...coz mniej niz zerooooooooooooo

Gość a ja słucham
ma taki szacunek o jakim wy wszycy możecie marzyć! I boli was że tak jest prawda! I nie mów że nie!!!

Gość kaskadka
hahaha szacunek...szanuja go tylko cwele i takie dziwki jak ty...wiec nie pisz tu o szacunku do takiego scierwa

Gość Peja ma szacunek
ale bandy debili.Na szacunku takich istot normalnemu człowiekowi nie zależy.Wręcz przeciwnie-gardzi takim czymś:-P

wybacz ale nie bylabym dumna gdyby szanowaly mnie jakies ogolone paly, ktore nie potrafilyby skleic zdania prostego bez uzycia kurwa, no wiedz, jebac itp

Gość ewelienes
a mówią że koncerty rockowe to zbiorowisko ćpunów i debili :( JA SIĘ Z TYM NIE ZGADZAM bo na festiwalach takie rzeczy się nie dzieją ;/ aa tu proszę ... ciekawe dlaczego nikt sie hh nie czepia tylko wszyscy nas ;/

Gość Kanion
Peja to prymityw i pasożyt bez wykształcenia

Gość kolllbvfcfjuvy
chuje :D

czyli uwazasz ze zycie znaja tylko osoby ktore wywodza sie ze slumsow? i tu potwierdz sie moja teoria ze sluchacze hh maja bardzo ciasne umysly 🖐️ jak mozna szanowac czlowieka ktory nawoluje do bicia 15latka?!

Zastanawia mnie to co by się stało gdyby ten chłopaczek skończył jako inwalida,albo nawet zmarł. Normalnie jestem wkurwiona na maksa jak myślę o tym wszystkim. Ten peja musi być jakimś niezrównoważonym popierdoleńcem jeśli z równowagi wyprowadza go jakiś fak z publiczności. szok

Takie jest życie, że jak dorośnie, to zagłosuje na każdego, kto obieca wyciąć w pień margines :D BO FIKAJĄ :D:D

nie gadaj o poziomie bo nawet nie wiesz czym on jest. zastanawiam sie czy nie jestes czasami trollem bo az dziwne ze na kafe przesiaduja takie taborety

Gość a ja słucham
nie chce mi sie z wami gadać bo i tak nic nie zakumacie bye

Gość i jeszcze tylko to
piszecie że trole i wogóle ale kto na niego naskakuje kto na mnie naskakuje? Jak mnie nazywaliście? Żal.pl Piszecie o rzeczach których nawet nie potraficie ogarnąć Ale do kogo ja mówie...