Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kometaaa

Masakra.. Obejrzyjcie . Az nienawisc poczułam do niego.

Polecane posty

Gość tylko takich po tych
tępych mordach prać;]....sama słucham hh i mój mąz również, nie uważam ze każdy kto chodzi w dresie to idiota, idiotami są tylko ci którzy jedyne co potrafia to słuchać hh, chodzic w tanich dresach i życ tym..pozdro

Gość nielubiepei
o fuck ale mu nawalili "wiecie co macie robic?" sam bys zszedl ze sceny i na sola nie swoich murzynow wysyla :D

Gość sdxfcsfa
tak to jest jak pastuchy i motloch wchodzi na scene :O Kenye west tez pokazal klase na MTV :O gowno w glowie, gowno w przekazach i gowno w zyciu :O

aaaa juz doczytalam...chlopak niepotrzebnie to zrobil,mogl sobie darowac...jak to mowi moja kumpela "gówna się nie dotyka,bo zacznie śmierdzieć"

Gość za agresywny jest
Peja jest agresywny po sterydach

Gość nie słucham hip hopu
wiekszosc hip hopowcow to debile z przerosnietym ego, majacy sie za chuj wie kogo

Gość nie wiem nie wiem
a kto to kurwy nedzy jest ten pajac peja, bo nie wiem ktos mi powie, aktor, pisarz, polityk, ksiadz, piosenkarz bo tak o nim dzisiaj ghlosno a ja nie mam pojecia kto to jest

Z gestu tego chłopaka wywnioskowałabym, że za Peją nie przepada. Co on u licha robił na tym koncercie?

Gość grrggd
a czy wazne co robi na tym koncercie ? jedyna istotna kwestia jest to ze peja jest jednostka nieprzystosowana do zycia w społeczeńswiet - do gazu z nim!

Dla mnie osobiście cała ta sprawa jest średnio ważna, ale ciekawi mnie to. W sumie cała masa ludzi, począwszy od ofiary, poprzez 'artystę', a na jego 'fanach' skończywszy, zachowała się idiotycznie. I oczywiście, to, co spotkało chłopaka było niewspółmierne z tym, co zrobił, ale mógł się jednak troszkę zastanowić.

te verde, a co to kogo obchodzi, co robi ktoś na koncercie? Może był jakiś support, etc. Jeżeli dorosłemu facetowi na scenie potrafi zajść za skórę 15latek, to ten koleś ma kuku. Jeżeli koleś będąc na scenie nie zdaje sobie sprawy, że niewiele się różni od clowna, że ludzie płacą, żeby im w jakiś sposób dogodził, tylko się na nich rzuca, to ma poprzestawianą hierarchię wartości i myśli, że jest gwiazdą. No i wychodzi na to, że jest, ale pośród menelstwa :) widzę kto go tu słucha :) IQ 70, w porywach 72. Zajęcie: montowanie przy furze i "daj dwa zeta" :]

Gość grrggd
W sumie cała masa ludzi, począwszy od ofiary, poprzez 'artystę', a na jego 'fanach' skończywszy, zachowała się idiotycznie. I oczywiście, to, co spotkało chłopaka było niewspółmierne z tym, co zrobił, ale mógł się jednak troszkę zastanowić. Chłopak debil ale peja tez i to on powinien odpowiedziec za swoje zachowanie bo to on złamał prawo, to on jest dorosły. Na tym filmie nawet jakas "dziewczyna" krzyczy "pizgaj go pizgaj go". Margines poprostu. Chociaz to nie do konca poprawne okreslenie biorac pod uwage jak wielu tych debili jest. eh z kim mi przyjdzie zyc na tym swiecie...

Owszem, Peja powinien odpowiedzieć, i wystawił sobie jak najgorsze świadectwo. Choć pewnie co najmniej w świetle prawa to ci, którzy chłopaka pobili są bardziej odpowiedzialni. Ale ja chcę zwrócić uwagę na inny aspekt tej sprawy, na instynkt samozachowawczy [a może zgrywanie 'bohatera'?]. Dajmy na to, mogę rozgłaszać na prawo i lewo, że nie lubię facetów w dresach, ale kiedy napotkam grupę takowych, nie podejdę do nich by pokazać im środkowy palec. Bo wiem, czym to może grozić. Prawo prawem, ale powinno się mieć na uwadze konsekwencje swojego zachowania. Zwłaszcza, gdy chcemy kogoś obrazić.

te verde, zgoda, że nie zrobisz tego. Ale jeżeli dresy dadzą koncert masz wszelkie prawo kupić bilet i demonstrować tam swoją postawę względem tychże. To oni robią koncert, to oni z tego mają pieniądze i to oni biorą odpowiedzialność za to, jak zostaną odebrani.

Fetyszysta - uważasz za rozsądne obrażanie znanej osoby wśród tłumu jej fanów? [Pewnie do żadnego konsensusu nie dojdziemy, bo obydwoje mamy rację. Ty też lubisz się kłócić?]

Ja wyczytałam gdzieś ze ojciec chłopaka złożył zawiadomienie do prokuratury, ale czuje ze i tak konsekwencji nie będzie. Co do tego co robił tam ten koleś skoro nie lubi rycha, to to nie był koncert jednego artysty.Ale przecież to nie ma znaczenie. BYDŁO i nic wiecej.

te verde, lubię, kiedy coś się dzieje, ale na poziomie. I owszem, uważam, że to nierozsądne, ale już napisałem, że cała odpowiedzialność, cały rozsądek powinien wystąpić po stronie osoby, która za to bierze pieniądze. W tym wypadku tego od rymów i organizatorów.

te verde i nikt nie zabrania ludziom demonstrować swoich postaw :] Za to właśnie ludzie owi zapłacili. Jeżeli widzi się prowodyra, to się prosi ochronę o usunięcie typa, a nie dokonuje na nim linczu. W tym roku po raz pierwszy przejechałem się na woodstock i co rusz ktoś chodził w koszulce "Nie słucham Comy i chuj". Coma jak się okazuje też podobno jest popularnym zespołem. I widziałem dwa przypadki, gdzie fani Comy zaczepili koszulkowych, żeby powiedzieć, że zajebiste koszulki.

Gość nie słucham hip hopu
"Jeżeli widzi się prowodyra, to się prosi ochronę o usunięcie typa, a nie dokonuje na nim linczu. " wlasnie tak powinni zrobic - chlopak ma 15 lat i nie mial sil zeby sie obronic, a ze sprowokowal to co innego - ale peja pokazal swoje prostactwo

Gość a ja słucham
Wy nie wiecie na czym polega HipHop! To chodzi o siłe i trzymanie sie razam! Jak wchodzisz między wilki to musisz się z nami liczyć! A teraz wszyscy robicie gnój nawet na forum Peji jak nie wiecie jaki jest jego przekaz! A takie proszenie ochroniarzy? Może jeszcze policji? buahaha! Tak sie po prostu nie robi ale do kogo ja mówie