Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem tyle co zjem.

mam juz tego dość

Polecane posty

Gość wiem tyle co zjem.

mam juz dośc swojej twarzy. ciagle pryszcze, do tego dzoszło jakies zapalenie skóry twarzy, wygladam okropnie chodze po lekarzach , wydaje mnóstwo kasy, truje sie antybiotykami i nic... nie wychodze na dwór bo wstyd mi wyjsc z taka twarza, ai tak ciagle siedze w czterech scianch, pudrowac nie bede bo jeszcze pogorsze stan skóry, nie wiem co robic mam nadzieje ze do pazdziernika wygoi mi sie to bo nie wyobrazam chodzi z taka twarza na uczelnie pozdrawiam i prosze o wypowiedz osoby w podobnej sytuacji.

Gość wiem tyle co zjem.
sie przejeliście.

Gość mydło siarkowe
polecam :) mi pomogło :)

Gość kasittt
sluchaj ja kiedys tez mialam pryszce(no moze nie bylo a z tak zle) i po prostu przeslam jesc czekolad,lody ostre przyprawy i cos tam jeszce.efekty widoczne byly dopiero po3 miesiacach ale oplacalo sie!sprobuj :)

Gość wiem tyle co zjem.
no tak ja zrezygnowałam z jedzenia słodyczy, ostrych potraw to z reguły nie jadam , tłustych tez nie. i nic... raz jest gorzej , raz lepiej..a teraz to juz kompletnie nie wygladam.

Gość kasittt
sluchaj a jest jeszce jedna opcja--jak sie pije herbate z bratka to to oczyszcza skore od wewnatrz i ppryszce stopniowo znikaja.tylko ze jest troszke lipa bo na pocztku pojawia sie jeszcze wiecej pryszcy niz zwykle,no bo wlasnie skora sie oczyszcza