Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katia303

Poprawa matury. Jedno pytanie.

Polecane posty

Otoz w tym roku zdawalam mature z matematyki. Chcialabym ja poprawic. Ale, chcialabym zdawac takze geografie, ktorej nie zdawalam na mojej maturze. Jezeli teraz ja wezme i nie zalicze? Jakies konsekwecje?

Gość dsafasdfas
będziesz miała odnotowane że przystąpiłaś do matury z geografii i nie zaliczyłaś

Gość jeśli geografia to
przedmiot nadobiowiazkowy to jak nie zdasz nie napisza tego na aneksie do matury.

A, jak wezme jako obowiazkowy.. I nie zdam tej geografii. A matme poprawie. To ta matma sie liczy?

ale co wezmiesz jako obowiazkowy? skoro lepiej sie czujesz z matematyki to bierz matme jako obowiazkowy i ja poprawiaj a geografie jako dodatkowy, lepiej nie kombinuj za duzo ;)

W obu nie czuje sie pewnie. Ale matme juz zdalam. Wiec jak jej nie zalicze teraz, to chyba sie nic nie stanie? A geografie jako nieobowiazkowy wtedy..

Gość jak geografia obowiązkowa
a ją oblejesz to nie dadzą ci świadectwa, tak? Rozumiem, ze jeszcze nie masz świadectwa?

Gość a jak masz świadectwo to
bedzie tak. Dostaniesz tzw. aneks do świadectwa maturalnego. na aneksie beda wypisane tylko poprawione procenty, np. matematyka. Jak chcesz dorobić przedmiot - geografie - to nie napiszą ci np. 5% - kiedys tak było, teraz trzeba mieć powyżej 30% (czyli zdany przedmiot) by napisali w aneksie. świadectwa maturalnego nie oddajesz!