Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tupeciara21

do studentow- warunek czy komis?

Polecane posty

Gość tupeciara21

?

Gość tupeciara21
nie zaliczylam egzaminu, do wyboru zostaje komis badz warunek. jesli wybiore warunek bde musiala chodzic z mlodszym rokiem na cwiczenia oraz dodatkowo za kazdy msc placic za przedmiot. na komisie moze byc ciezko wiedza obszerna... co robic?

Gość ghfgfjh
zaliczylam poprawke

Gość juzniestudentka
warunek bez dwóch zdań

Gość a to u ciebie
warunek to nie jest przepuszczenie warunkowe na kolejny rok z zaliczeniem oblanego egzaminu do konkretnego terminu wyznaczonego przez dziekana?

Gość tupeciara21
czy u was na uczelni tez trzeba chodzic na cwiczenia na warunku?

Gość idź na komis
masz jeszcze jedną szansę, to zawsze coś! a komisja nie jest taka groźna wbrew pozorom.

Gość tupeciara21
material szczegolowy wiec byloby ciezko na komisie, gdybym umiala i byla pewna to co innego. u mnie jest tak ze jesli otrzymamy warunek mamy rok na zaliczenie ale musimy chodzic na cwicenia do grup z lat wczesniejszych, w sumie jak to zaliczanie przedmiotu na nowo, za ktory trzeba o miesiac placic.

Gość juzniestudentka
no wlasnie tez sie troche zamotalam, u nas bylo tak, ze jak sie nie zaliczylo przedniotu to albo mozna bylo powtarzac oprzedmiot i wtedy rzeczywiscie chodzilo sie na zajecia normalnie na swoim roku plus na niezdany przedmiot z rokiem nizej i cos tam sie za to placilo, warunek byl jak mialas zaliczenie ale nie zdalas egzaminu i wtedy tez bylas normalnie na kolejnym roku tylko mialas termin ustalony do zdania tego egzaminu a komis, przynajmniej u mnie, byl uznawany za podwazenie autorytetu prowadzacego, ktory mogl sie postarac, zeby tego komisu nie zdac i wtedy sie zegnasz ze studiami, bo juz nie ma kolejnej opcji po oblanym komisie. poza tym jak bedziesz chodzic jeszcze raz z rokiem nizej to zawsze mozesz bybrac jakiegos luzniejszego prowadzacego, ktory nie robi problemow

Gość juzniestudentka
oczywiście wybrać a nie bybrać ;)

Gość tupeciara21
zycie z arunkiem musi byc ciezkie, ale z drugiej strony mam za swoje.. trzebabylo sie uczyc.

a u nas masz rok na zaliczenie przedmiotu. jeżeli nie zaliczyłaś laborek/projektu to soryy, ale za rok powtarzasz przedmiot a opłata jest JEDNORAZOWA. nie płaci się co miesiąc. jeżeli zaś ktoś nie zaliczył ćwiczeń bądź egzaminu to, jeżeli był to przedmiot z zimowego sem, to w letnim w sesji jest poprawa tego przedmiotu. jeżeli w letniej nie zaliczy to płaci od zimowego i w zimowym uczęszcza na przedmiot.

Gość tupeciara21
u mnie placi sie co msc za przedmiot

Gość warunek bierz

Gość jeśli ktoś mógłby pomóc
to bardzo proszę, jestem w głupiej sytuacji: Obecnie studiuję na WSHE tzn AHE no a jak wiadomo problem jest z tą szkołą, najlepiej byłoby zmienić na inną. Ale tutaj zaczynają się schody... niezaliczone finanse. Poprawka 19września, ale do końca tygodnia ma się okazać czy zarządzanie podzieli los informatyki i pedagogiki. Moje pytanie brzmi: czy jest możliwość zmiany uczelni i przejścia na następny semestr bez zaliczonego przedmiotu oraz zaliczenie go na innej uczelni?