Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chyba zwariuje 1

czuje ze on mnie zdradzi/l

Polecane posty

moj facet ciagle siedzi na internecie, na roznych forach samochodowych itp. kilka razy gdy weszlam niespodziewanie do pokoju on sie logowal do jego "tajnego" konta, ale gdy mnie zauwazyl szybko zamykal strone. Tak sie zlozylo ze podejrzalam raz co on ma na tym koncie.... oczywiscie e-maile od jakichs lasek! i co ON do NICH wypisuje chyba sie domyslacie. Z jedna nawet sie wstepnie umowil na calowanie! w naszym samochodzie! Wiem ze powinnam go zostawic, nawet nie wiem czy go kocham ale za miesiac urodze jego dziecko. Wszystko mi sie wydaje jakims koszmarem, blagam o jakies opinie, ja nie umiem juz myslec

Gość emg
co to za fora, na których on pisze?

Gość iuruiruhsdscutf
zostaw gnoja! pozwij o alimenty.. dasz sobie rade..

Gość Tulip85
masz rodzine, masz przyjaciól????? zostaw go, napewno sobie poradzisz, pozdrawiam

"Z jedna nawet sie wstepnie umowil na calowanie! w naszym samochodzie!" hahahaha a on ma 18 lat czy co ?:D na takie coś juz chyba nikt sie nie umawia :) czy to kolejna prowokacja? moze mi ktos powiedziec dlaczego w takich beznadziejnych przypadkach zawsze w gre wchodzi dziecko? dlaczego kobiety bedac z takimi frajerami zachodza w ciąze a potem nie chca odejsc bo maluch?

ma duzo wiecej niz 18 on zamieszcza ogloszenie na gumtree a potem koresponduje z laskami ktore mu odpowiedza, oczywiscie to wszystko jest bardzo stymulujace, taki flirt tyle ze raczej nie niewinny

Gość ccddsvvfdfv
co on tam do nich wypisuje to na pewno sie domyslamy, taaaaak????? to TWOJE CHORE UROJENIA!! DO LEKARZA MARSZ!!! a z facetem pogadaj, a nie tutaj sobie wkrecasz jakies pierdoly... telenowela...

powiedz szczerze, że nie musi wyłączać strony bo już nieraz widziałaś gdzie on się loguje i nie musi nic przed Tobą ukrywać zapytałabym, czy chce żeby jego dziecko w ogóle znało ojca, jak nie, niech umawia się dalej na pukanko w samochodzie ale ode mnie i dziecka niech trzyma się z daleka