Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fu fu

co to jest kurcze kontrakt ze szkołą

Polecane posty

kontrakt ze szkola to nic innego jak umowa.podpisujesz ja ty i rodzice.szkola robi to gdy uczen opuszcza lekcie i nie dba o obowiazek szkolny.w konrakcie sa zawarte punkty w ktorych uvzen podejmuje sie odpowiednich dzilan wobec szkoly,m.in. regularne uczeszczanie na zajecia,odpowiednie przygotowanie do zajec itp.jesli uczen nie wywiazuje sie z zasad kontraktu zostaje wyrzucony ze szkoly

ale kurcze czemu mi to gówno dali!!!! ja patrzyłem w necie i to tylko dla zbójów którzy się tłuką kradną przeklinają na belfrów łażą na wagary a ja nic z tych rzeczy!!!! a tak przy okazji ta głupia kabella mnie zablokowała i kurcze na swój nick nie mogę pisać bo wylatuje mi że kurcze zostałem zablokowany (a tak w ogóle to ja jestem poważny czarny nick)

no kurcze nic do diabła z tym a w ogóle to te wypierdki mamuta nie mogą mi tego wcisnąć

tylko ze jak tego nie podpiszesz ty i rodzice to moga cie wywalic ze szkoly i tyle to samo jak zlamisz ktorys z warunkow kontraktu

NO KURCZE żadnego w życiu warunku nie przekroczyłem nigdy na jakiej podstawie mają mnie wywalić!!!!!!!

najlepiej zajrzyj do pedagoga szkolnego i sie zapytaj.on ci wszystko powie co i jak i o co chodzi i bedziesz wiedzial