Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krrrrraa

JECIE COŚ CZASEM Z MC DONALDA ?

Polecane posty

Gość krrrrraa

Jak tak to jak czesto i co ;) ? Taka sonda ;)

Gość gruszkakula
Nigdy. To syf.

Gość 23445666
nigdy!!!!!!!!!!!!!!

Gość ja zjadam mydło w ich
toalecie

Gość tak - lubię Big Maca
i shake truskawkowy :)

Gość jadaamm
ale bardzo mało.. i zazwyczaj kurczak burgera.

Gość walka231
to jedzenie jest prztworzone i ma milion kalorii :/ nie jem tam od 20 lat.

hmm rzadko, ale jak już to cheeseburger albo kurczakburger i frytki do tego. No czaaasem nuggetsy :)

Gość a skąd 20 lat Mc Donaldsa
w Polsce??? Kalorie mnie nie obchodzą :)

Gość ja fishmaca i shakea
czekoladowego, a czasami po prostu frytki z majonezem. Uwielbiam!!!! Choć zazwyczaj staram się jeść zdrowe rzeczy, to raz na jakiś czas sobie pozwalam...

Gość krrrrraa
No bo wszedzie sie mowi ze to takie niezdrowe a kiedy do Mc Donalda nie wejde to sa dzikie tlumy ;). Inna sprawa ze staram sie to jesc bardzo rzadko, ale czasem sobie pozwalam na te przetworzone i bez wartosci psie zarcie :D

Gość jem big maka frytki nagetsy
sałatke te za 3 zł i czasami czisburgera

Gość blę26
pewnie ze jem...lubie chesbusrgery...i kanapki kurczak italiona...lubie tez mc.flurry i frytki...

Gość jem big maka frytki nagetsy
własnie gdyby nie te kolejki do kas to prawdopodobnie jadałabym tam częsciej;)

Gość mloda09
kiedys jadalam tam czesciej ale jak sie naslyszalam co w tym jedzeniu jest , to juz tam nie chodze, wlasnie mi uswiadomilas jak dawno mnie tam nie bylo :)

krrrrraa - zgadzam się :) Tłumy, że igły nie wsadzisz :D:D:D Nawet kolejki na McDrive dłuuugie :) Owszem - puste jedzenie, ale nie ma znowu aż taaaaaaaaaakich ilości kcal. Fakt, że jak się zje coś od Maca to wkrótce żołądek pusty . Ale zdarza się, że jadam, bo mi smakuje :)

Gość tlumik
w makach takie tlumy, ze gdyby nie dziewczyny to by nie bylo gdzie palca wlozyc ;)

Gość shining starrrr
ja powiem szczerze... aż niedobrze mi się robi na samą myśl... 4 lata temu, kiedy znalazłam w swojej kanapce coś co przypominało... Boże... nie powiem Wam lepiej co... nigdy, ale to nigdy więcej tam nie zjadłam. na samą myśl mam mdłości... nigdy więcej tam nie zjem, niczego!

Gość krrrrraa
Mysle ze duzo gorsza od ilosci kalorii jest w tym zarciu ilosc tluszczu, kiedys chociaz nie bylo podanych tych informacji na opakowaniach, a teraz same w oko wpadaja :P Tyle, ze ja nigdy nie mialam problemow z waga, wiec pod tym wzgledem to sie nie przejmuje jak sie najem tej chemii, najsmiejszniejsze ze ostatnie reklamowki Maca wlasciwie chca przekonac czlowieka, ze to zdrowe jest :P . Kotlet ze 100% wolowiny, pomidory, salata, ogorek :D Samo zdrowie :D

Gość vnm
no powiedz co znalazłas w tej kanapce?

do czystości nie mam zastrzeżen (gorzej jak patrze na KFC) ale wkurzają mnie Ci młodzi pracownicy czasem jak chodzą w długich rozpuszczonych włosach, to mnie dziwi, powinni je chociaż spinać w kucyk:/

Gość bez sensu z tym co kto znalazł
ja w chlebie znalazłam ząb np. jakby w ten sposób na to patrzyc to każdy powinien jesć tylko chleb upieczony przez siebie z własnego zboża i własnoręcznie zrobionej maki :O kiełbase z wyhodowanego przez siebie zwierza własnorecznei zrobiana itp

Gość krrrrraa
Powiedz co znalazlas, lubie takie historie :P Z innej beczki to kolega kiedys znalazl w sajgonce dziób gołębia :D

Gość poza tym pracownicy są
strasznie powolni, powinni tam mieć jakiś system organizacji pracy... A nie taki burdel... Nieraz czekałam 5 minut, bo pani która mnie obsługiwała stała w kolejce (!) do nalewania coli, zamiast w tym czasie zamówić kanapkę i dopiero czekać na colę... Stąd te kolejki,

Ja raz widziałam babkę jak karmiła swoje dziecko - było tak małe że jeszcze nie chodziło - na oko tak z 10 miesięcy. Dawała mu frytki i hamburgera. Zaczęło płakac, nie chciało jesc, to zaczęła na nie wrzeszczec.