Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krrrrraa

JECIE COŚ CZASEM Z MC DONALDA ?

Polecane posty

lody, frytki, cheeseburger, kawa. nic poza tym nie jem z maka. raz się skusiłam na sałatkę. smakowała jak plastik.

Gość krrrrraa
Akurat zeby karmic dzieci zarciem z Maca jestem zdecydowanie przeciwna ! Potem nie chca jesc normalnych innych rzeczy bo wola hamburgera z frytka i kubek coli, a potem rosna takie male misie...

Gość krrrrraa
Tiaa mysz w kanapce, pewnie zamiast kotleta :P Moze to jakas nowosc byla :D

Gość tak sałatke ale bez sosu
bo sosy to świństwo sam ocet spirytusowy

Gość a ja lubie............
z oferty sniadaniwej kanapke z jajkiem sadzonym i serem za 3 zl :) pyszna i nie taka niezdrowa ;) a tak to tortille, frytki, ciastko z jablkiem , wisniami lub truskawkami - zaleznie od sezonu, szejki :P jadam tam raz na miesiac, dwa :)

Gość shining starrrr
to był podszyw. znalazłam coś twardego zielonego podobnego do tego kiedy ma się katar.... to było obrzydliwe... od razu wyrzuciłam, prawie zwymiotowałam... nigdy, nigdy więcej tam nie pójdę!!!

A ja czasem jem- bardzo rzadko raz na 3 miesiące gdzieś, jak jestem na mieście i po portu muszę coś zjeść :O Jem wtedy frytki lub kurczakburgera lub tę inną kanapkę z kurczakiem (nie pamiętam nazwy) i shake

a ja jadam:D Jestem tam przynajmniej raz na miesiac(jesli jem fast food).Bywa,ze raz w tygodniu wybieram sie tam na lody:D Z fast food jadam tylko czisburgery i frytki:D Moze i nie zdrowe ale nie mam 70 lat po pierwsze po drugie dobra przemiane materii,a po trzecie nie obzeram sie tylko jem:D

Gość lody bakaliowe
Staram się jeść rzadko, ale po prostu uwielbiam lody z polewą karmelową, waniliowe shaki i cheesburgery...

Gość krrrrraa
Zastanawiam sie co jest takiego w tym jedzeniu , ze ludzi az tak do niego ciagnie. Bo smak w moim odczuciu jest taki no przeciety, bez szału, a jednak zdarza mi sie tam zjesc tortille czy innego wies maca :D

Gość ja tego nie jem

Gość krrrrraa
czasami jem swoją kupę polaną majonezem

Hamburgera lepie zrobic sobie samemu-bulka, kawalek miea, pomidor i gotowe, w mc sie nie stołuje , bo to trucizna i zabojstwo dla zoladka.

Gość konkord33
No faktycznie, uważaj, żebyś nie umarła od jednej kanapki i porcji frytek w McDonald's :) Ja czasami jem, wszystko jest dla ludzi :) Najczęściej mc chicken'a, lubię też szejki :)