Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tempa.fsad

KTO pomoze mi z niemieckiego ? blaga,..

Polecane posty

Gość tempa.fsad

to ma byc w formie listu do koelzanki i mamy opisac jej w jakiej okolicy i w jakim typie domu teraz miszkasz jakie wady i zalety ma nowe miejsce , jak duze jest mieszkanie i z jakich pomieszczen sie sklada jakie meble znajduja sie w twoim pokoju i jak sa ustawione kto mi pomoze blagamm.. :(

Gość oaaaaaaaaaaaaaananaaaaaaaaa
pomoge za karte plus 10:)

po Kafe widac ze nowy rok szkolny wyrazniej niz po kalendarzu. Rozumiem, ze nauczycielka zadaje wam zadania ponad wasze siły? Bo przeciez na pewno uczysz sie regularnie i nie jestes leniem

Gość na kiedy
napisalas/es juz cos?

Gość tempa.fsad
nic nie napisalam bardzo tego potrzebuje na jutro , jesli jest ktos chetny niech poda gg jestem w stanei nawet zaplacic

Gość na kiedy
Miasto, den 16.09.2009 Liebe Kasia, danke für deinen letzten Brief. ich hoffe, dass es dir und deiner familie gut geht. Bestimmt weißt du schon, dass ich letztens umgezogem bin. Ich möchte gerne in diesem Brief meine neue Wohnung beschreiben. OPISUJESZ CO MUSISZ. . . . . . . . . . Ich hoffe, dass du mich bald besuchst, um die Wohnung zu sehen! Mit freundlichen Grüßen XXY

Gość na kiedy
rzeczownik wielka litera Ich hoffe, dass es dir und deiner Familie gut geht. Bestimmt weißt du schon, dass ich letztens umgezogem bin. Ich möchte gerne in diesem Brief meine neue Wohnung beschreiben.

Gość na kiedy
to pisz szybko srodek, to przetlumacze ile bede w stanie, bo niedlugo musze isc i juz mnie dzis nie bedzie

Gość na kiedy
w ktorej klasie jestes? mam duzo bledow robic? ilosc slowek- 120? czy obojetne? nudzi mi sie to za darmo moge;)

Gość na kiedy
tylko pisz po pare zdan, to szybciej pojdzie

Gość tempa.fsad
nie rob w gole bledow , 2 liceum , ale co ja mam piac ?( jak ja nic nie umiem pisac.. kompetnie.. prosilabym o calosc..

Gość klottylda
LENIU, masz napisac po polsku, jak to mieszkanie ma wygladać, jak juz ci ludzie są gotowi pisać, to choc tyle sie wysil

Gość na kiedy
ja musze spadac, nie dam rady calego srodka sama.

Gość tempa..
obojetnie co tam napiszesz.. mieszkam w domu w bardzo ladnej okolicy sa drzewa itd.. zaleta to cisza i spokoj..wada daleko do sklpeu.. dom ma zalozmy 5 pokoi salon kuchnia jadalnia lazienka i pokoje i nbyle jakie mebl enapisac i gdzie sa ..

Gość klottylda
Tak, obojetne co... Jak takie obojętne, to dlaczego sama nie napiszes dokładnie? Przeciez to zaden wysiłek. Nie cierpie takich leni jak ty, co jadą cudzym kosztem i jeszcze nie uwazają, że maja za co byc wdzieczni. I dziwię sie tym ludziom, co ci tu chcą pomagać.

Gość na kiedy
bede jutro po 10, jak to za pozno to trudno, zreszta ktos sie zglosil za kase. jak napiszesz, to przetlumacze.

Gość na kiedy
klottylda mi bylo nudno, ale nie az tak, zeby sie glowic i wymyslac, uciekam, tschüs!

Gość tempa
up up up opmocy..

Gość gość
NCGKv4vMFrMVjPOJFuEEPGur