Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak mi ciężko i źle

Kto z Was nie może pogodzić się z własnym wyglądem?

Polecane posty

Gość tak mi ciężko i źle

ja nie potrafię jest jeszcze ktoś taki?

Gość ja jestem zbieram na operacje
🖐️

Gość tak mi ciężko i źle
a co jest Waszym defektem? u mnie nos...

Gość tak mi ciężko i źle
ludzie mówią ,że mam nos jak diabeł chuja :(

Gość tak mi ciężko i źle
podszyw :D błąd, ludzie nic złego nigdy nie powiedzieli o moim nosie. ;) to tylko moje osobiste zdanie- jest za duży... :(

u mnie to samo :( na szczęście da się to zoperować ;)

Gość tak mi ciężko i źle
a co konkretnie jest z Twoim nie tak? mi marzy mi się mały, lekko zadarty...

no za duży, za długi, przekrzywiony leciutko po złamaniu (nie widać w sumie tego bardzo)... też chcę malutki, leciutko zadarty :) jedyne 8000-10000, ale co to jest... 😭

Gość tak mi ciężko i źle
aha mój ma malusieńki garbek, ale go praktycznie nie widać. tyle, że ogólnie jest za długi i jakby zbyt masywny. w zasadzie to fatalnie wygląda tylko podczas uśmiechu. tak to da się przeżyć. ale kiedy się uśmiecham, wyglądam jak baba jaga. i jak ja mam się szczerze śmiać, kiedy pamiętam cały czas o swoim nosie? :O a na kiedy planujesz operację?

Gość tak mi ciężko i źle
ale powiem Ci, że z profilu mam nawet ładny nos, z przodu też ujdzie. tylko z ukosa wygląda jakby był tak ze 3 razy większy i wyglądam jak ...

Gość tak mi ciężko i źle
o takiej fryzurze jak ta dziewczyna na zdjęciu to mogę zapomnieć. wyglądałabym jak nie powiem lepiej kto.

a ja mam mały i taki lekko zadarty a chcialabym prosty !!!!!!!!! nie lubie u siebie -chudych nóg - braku wciecia w talii - cienkich włosów - noska eskimoska - i profilu twarzy...normalnie nienawidze , zwlaszcza jak widze siebie na zdjeciach wrrr......

na razie dopiero zaczelam zbierac na operację :O jeszcze mam za mało kasy ale jestem zdecydowana, jak tylko bede miała kase to idę na konsultację i pod nóż, myślę że gdzieś w połowie przyszłego roku powinno już być po :) ja też ciągle myślę o nosie :O i w ogole o wyglądzie :O to się nazywa dysmorfofobia. ale osoby ktore sobie zoperowaly nos to mowily ze za komfort po bylyby w stanie zaplacic i dwa razy tyle, tak wiec wierze ze warto :)

Gość tak mi ciężko i źle
ja mam wręcz obsesję, właśnie ciągle myślę o urodzie... :O a szczególnie o nosie. słuchaj, pragnę by on był krótszy chociaż o 2, 3 milimetry. chociaż odrobinę.

no ja tez, ale wiem, ze sam sie nie skroci, wiec lidze kase i zbieram na operacje

Gość tak mi ciężko i źle
no tak, racja. że też nie mogłyśmy urodzić się z małymi noskami. jaki mają Twoi rodzice? ;)

Gość tak mi ciężko i źle
up

Gość giddygiddy
Ja to mam dopiro przechlastane. Nos mam krótki, garbaty i tak szeroki, że mi pół twarzy zajmuje, oczy małe i krzywe, czoło niskie, a usta niesymetryczne i wąskie. do tego włosy, które na każdym zdjęciu wyglądają na tłuste. Robiłam już dwie operacje, ale mam wrażenie żDagginka wcale nie ma poprawy, a nawet jest gorzej :(

moi nie mają ładnych nosów właśnie :O ale np moj brat ma ladniejszy duzo niz ja, mimo ze nie malutki a Twoi?

Gość coffeine
gdybym ja miala wymieniac co mi sie we mnie nie podoba to kazdy by wymiękł w polowie :D cieszcie sie, ze macie tylko problem z nosem, bo zrobicie sobie operacje i bedzie cacy, a ja jestem tak ciezkim przypadkiem ze nic nie pomoze ; )

nos to czubek góry :O konieczna konieczność :O bo poza tym jest milion innych rzeczy :(