Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TMI2210

Szukam w Bydgoszczy

Polecane posty

Gość masz smutne życie
Tomku :(

Gość dfsdfdfsdf
PRZECIEŻ AUTOR JEST PRAWICZKIEM!!!! Kojarzę ten nick - pisal że jest prawiczkiem. Laski - na serio chcecie 25-letniego prawika który siedzi na forum dla bab?

Gość wiec nie jestes
cartonem ale skoro ciagle szukasz tu dziewczyny to masz smutne życie ilu masz znajomych ? żałuję, ale nie jestem w stanie ci pomóc

Gość dfsdfdfsdf
Chyba jednak nie to Tobie się coś pokręciło że tak kłamiesz. Wczesniej pomyliły Ci się nicki i zamiast jako TMI2210 zalogowałeś się jako tomcioszek (koniec strony 1 i początek 2), a tu proszę: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4227417

no to nie jest tak ze jestem desperatem , po prostu okreslam jasno cele i wymagam mam kolezanki , nie żałuj, nie ma czego

Gość to dobrze że masz
przyjaciół szkoda że innym nie można pomóc

tomcioszek pasuje, kazdy ma prawo tu sie wpisac , wiec trop dalej a moze trafisz

Gość bo są ludzie młodzi
którzy nie mają znajomych ani przyjaciół, to niedobrze

Gość 4544444444
Jasssne... obaj Tomki, obaj w tym samym wieku, obaj identyczny styl pisania. Oszukuj się dalej. :O

Gość __błękitna__laguna__
Jakbym czytła o sobie :) Moje odpowiedzi na wymagania: 1) wiek 27 lat 2) wykształcenie wyższe magisterskie 3) umiejętnosc przebywania w towarzystwie 4) checi do dbania o znajomosc - to ciężko określić nie znając się 5) wyglad raczej więcej niż przecietny 6) ukończony 4 poziom tańca towarzyskiego i 2 poziom salsy 7) dobry gust 8) wzrost 173 cm

Jakbym czytała o sobie :) Wymagania 1) wiek 27 l 2) wykształcenie wyzsze 3) umiejętnosc przebywania w towarzystwie 4) checi do dbania o znajomosc - ciężko określić nie znając się 5) wyglad raczej więcej niż przecietny 6) ukończyny 4 poziom tańca towarzyskiego i 2 poziom salsy 7) dobry gust 8) wzrost 173 cm

Aha, studia które skończyłam to architektura. :) Napisz czy Ci odpowiadam. Jeśli tak - zdradź mi ile zarabiasz.

Dobre :) Architektury nie kończyłam ale trop dobry :)

pkt 6 nie spełniam co do moich wymagan odnosnie tanca to wystarczy jak dziewczyna umie zatanczyc wolne tance i kilka piosenek weselnych , to mi wystarczy

Gość ati290
Zapraszam do dodania swojego ogłoszenia na: http://iduo.pl - to internetowe biuro matrymonialne i jestem pewien, że znajdziesz tam o wiele więcej osób, które chętnie się z Tobą umówią. W każdym razie powodzenia w szukaniu miłości :)

az takich problemow nie mam tym razem po prostu chce jasno okreslic warunki znajomosci a pozniej okaze sie ...

Gość brykajaca siksa
hmmm ja mam 24, wyzsze pelne, jestem z bydzi, tlyko wzrost nie ten:p ale atrakcyjnosci mi nie brakuje:p

Gość yugfyuf
No zglaszajcie sie do niego w kolejce :D Ale wy dupy jestescie glupie.

Gość brykajaca siksa
dodam ze mam faceta:P

Gość brykajaca siksa
no coz..bywa..mnie raczje nie jest przykro :) bo ja juz jestem w szczesliwym zwiazku..zycze owocnych poszukiwan:)