Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TMI2210

Szukam w Bydgoszczy

Polecane posty

Gość lala jak z żurnala
hej, autorze, a ty ile masz lat? pytam w imieniu potencjalnych kandydatek, bo ja - mimo ze spelniam wiekszosc kryteriow, wysiadam na najwazniejszych - jestem zajeta i juz nie z bydzi :-)

zajęta - dyskwalifikacja , chyba ze cos zmienisz z własnej nieprzymuszonej woli wiek - przeczytaj uwaznie posty - moje gdzie mieszkałas w bydzi ?

Gość lala jak z żurnala
nie zamierzam nic zmieniac, wlasnie sie zareczylam :D mieszkalam rok na wzgorzu wolnosci i pare lat na lesnym. jakis sentyment pozostal, wiec weszlam na twoj topik. powodzenia zycze, zwlaszcza w tych "rozmowach" i "na spacerach" ;)

wzgórze to niedaleko , lesne tez wiem gdzie do pytajnik moze jakies namiary dasz na foto ?

Gość kokoszka nel
Losz kurwa zanteresowana tobą-ja cie znam!!!ALe zwała!!!!No nie moge!!!

moze w ogole autorze powiesz cos o sobie. czym sie zajmujesz, co lubisz robic, czy masz jakies hobby? i dlaczego wlasciwie szukasz dziewczyny do towarzystwa tutaj a nie wsrod kolezanek. czy taka znajomosc ma sie rozwinac pozniej w cos wiecej czy jak to sobie wyobrazasz?

Gość tylko nie szukaj w Żninie
tam wszyscy mają narąbane we łbach i się puszczają z kim popadnie

do --pytajnik-- hmm o mnie , nie chciałbym zdradzac za duzo szczegółów na forum 1) mam ponad 25 lat 2) pracuje 3) dbam o wyglad 4) szukam szczescia w postaci towarzyszki ktora bedzie dbac o nasz znajomosc (ja tez) 5) byc moze to przerodzi sie w cos wiecej - to niewykluczone okreslam jasno reguły gry i tego samego wymagam od drugiej osoby mam full kolezanek ale jakos zadna nie jestem na tyle zainteresowany zeby cos z tego wyszło , zreszta kolezanki poswiecaja mi mało czasu , a nie tego oczekuje

Gość chyba nie udało
chyba nie udało się z tą panienką z nk- tanczyc nie umie?

zdjecia pokaze , ale musimy sie zgadac a co tanczenia to chodzi o przypadkowe 4 osoby po ostatnim weekendzie , aa nie mam wcale takich duzych wymagan co do tego