Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupota ludzka ech

Mam chlopaka jestem w ciazy z innym

Polecane posty

Gość sprzedam Sony Eric.nowy model
ty co piszesz wiecznie "Do......." i cos tam dalej...jest już po północy chyba pora do pracy sie zbierac, tiry przeważnie o tej godzinie z trasy zjezdzaja, panowie chca sie zabawic tanim koztem, wiec zbieraj swoja wielka dupe sprzed kompa i wypierdalaj na trase gdzie twoje miejsce.

Gość wertsss
A jeżeli to dziecko nie jest dziełem nowo poznanego faceta, tylko chłopaka? Autorko, masz pewność?

Gość nie rozumiem jednegooo
jako kobieta mialam wiele kolezanek , wiec wiem dobrze jakie sa kobiety :O w dzisiejszych czasach ciezko o dobra przyjacolke co dopiero o dzieczyne czy zone :(, brat mojego meza jest sam , bardzo fajny madry zaradny i przystojny chlopak , ma 29lat , czasem moil poznaj mnie z jakas kolezanka , odpowiadalam mu tyle ,ze normalne sa zajete a reszta nie jest godna polecenia :( szkoda bo chciala bym miec fajna bratowa ;)

jakim człowiekiem jestes? ja ci powiem jako facet. jestes nikim.jakby mnie tak panna wyrolowala nasrac bym nawet nie chcial na nia.twoja historia tutaj najlepiej odzwierciedla twoja osobe. szukalas huja do dupy i znalazlas, tylko kolo niepotrzebnie ma teraz przejebane. ale pociesze cie.. mysle ze nie bedzie zalowal wcale..oczy mu otworzylas z kim byl z kim sie zadawal, mysle ze wyswiadczylas mu przysluge

ja Cie nie osadzam , fakt nie znamy Cie ale z tego co piszesz mozna wiele wywnioskowac , napisalam Ci juz ze swoja kare masz , nie szukaj pocieszenia , przyjmij z godnoscia konsekwencje swoich czynow, caly czas piszesz ze jest Ci tak zle , ja odbieram to tak ze czekasz az Ci napiszemy oj biedna kobieta , ale nie jestes biedna , nie zstalas zgwalcona nit, Ci nie zmarl , uprawials sex i zaszlas w ciaze , jako 26letnia kobieta powinnas wiedziec ze to moze sie stac !

Gość wertsss
To jak z tą ciążą? Możesz mieć pewność?

jej dziewczyno , szanuj sie troche !! wymagasz zeby ktos Cie szanowal a takich slow uzywasz ??? fakt facet Cie nie zna ale takie slownicstwo nie swiadczy o tobie najlepiej :O

piszesz ze jest gownem dla Ciebie bo Cie nie zna , a pisze zle o tobie a ty robisz to samo :O wiec kim jestes sama dla siebie ? wstyd !

Gość glupota ludzka ech
nie rozumiem jednegooo -Nie szukam pocieszenia, bo za co macie mnie pocieszac?:((A ze pisze ze jest mi zle bo jest i to bardzo:(Wiem, ze bede musiala sie z tym uporac.Nikt nie bedzie placil za moje bledy.

Do... nie pultaj sie tak bo ci zylka w dupie peknie. jeszcze nie poszlas?wolne dzis w nocy masz? takie denne pasztety jak ty ktore skladnie nie potrafia zlozyc zdania a ich tok myslenia jest rozpaczliwie ograniczony mam glebooooooooko gdzies. wiec nawet nie wysilaj sie z probami odpisywania mi czegokolwiek bo str odswiezac mi sie nie chce. "nie rozumiem jednegooo" ," ja tez mam" dobranoc dziewczyny ,bo reszte tu moge nazwac jedynie kurwiskami.

Gość glupota ludzka ech
Tak jestem pewna, ze to z nim :(:(

Gość jaja w musztardzie
Ja ci rpoponuje powiedx\ziec pradwe

Gość Jak nie rozumiesz jednegooo
To nie zrozumiesz drugiego. Nie bedzie mnie byle jaki kretyn obrażał. Bo akurat nie należę do tych pan zdradzających. Więc wara od mojej osoby

sony dobranoc i powdzenia mam nadzieje ze oda Ci sie upolowac cos z tej 10tki ;) tez zmykam ciao

Gość nie rozumiem jednagoo
ale przeciez to ty pierwsza obrazilas faceta , wiec czego sie spodziewalas ?? meska duma nie pozwoli na takie traktowanie :/ jako madra kobieta powinnas to wiedziec , dobra ja zmykam

Gość Nie rozumiesz jednego
To on mnie nazwał ...jako pierwszy więc moja duma też nie pozwoli na obrazę Ale to świadczy o kulturze jaką wyniósł z domu. Wzór godny naśladowania. Dobrze że nie ma panny i nie zrobi jej dzieciaka bo takie samo scierwo by wzrosło. Jesteś dla mnie nikim. Mniej niż zero- oczywiście ty sony...

Gość glupota ludzka ech
Ech, nie rozumiem po co te obelgi i wzajemne obrazanie sie! Sony cos tam, to ja zalozylam ten topik to ja popelnilam najwiekszy blad, jesli juz jestes taki idealny i bez grzechu wytlumacz dlaczego obrazasz inne kobiety??To prawda, one nie pisaly tutaj nic o sobie i nie wiesz jakimi ludzmi sa, wiec dlaczego je obrazasz??Rozumiem, ze mnie, napisalam tutaj co zrobilam, ale dlaczego inne nie rozumiem! Tylko dlatego ze cos mi poradzily?? Przypomnial mi sie cytat z Biblii "Jesli ktos z Was jest bez grzechu niech pierwszy rzuci kamieniem" Sony ten cytat pasuje do Ciebie, rzucasz "kamieniami" wiec rozumiem ze jestes czlowiekiem idealnym, ktory nigdy nie popelnil zadnego bledu, tak samo "Ja tez tak mam"

Gość glupota ludzka ech
Ide do lozka, sprobuje zasnac:( Dziekuje Wam za rady i dobrej nocy zycze. Jutro sprobuje porozmawiac z Mama:(

Gość nie jestem szamanką
weźmisz czarno kure, ukatrupisz, pióra oskubisz i zrobisz z nich poduszke, kure zakopisz pod domem, poduszke położysz na brzuchu i tak bedziesz spać 7 nocy. potym poduszke podrzucisz somsiatce, nalepi na brzuch jej połóż. ciąża na niom sie przeniesie. rezultat gwarantowany.

Gość egeszegee
daj znac jak wstaniesz... jak noc?

Gość mama muminka27
przeczytalam caly topik, ale szmata z ciebie.. i dobrze ze jest ci teraz zle ze beczysz.. masz za swoje.. oszukiwalas swojego chlopaka miesiac czasu i jeszcze smiesz sie tu zalic szukasz poparcia? jestes zwykla wywloka mam nadziej ze i jeden i drugi kopnie cie w dupe a te wszystkie madre "radzace" ktore ci brawo bija sa takmi samymi scieramijak ty, gdyby zabila kogos z premedytacja i sie zalila ze zaluje teraz tez byscie jej klaskaly hi hi.nie jedna z was doprawiala rogi chlopakom wiec stad takie podejscie do zycia badz wyniesione z domu w ktorym nie ma zasad ani kszty dobrego wychowania.

Gość egeszegee
hahahah ale z ciebie mumin !

Gość glupota ludzka ech
Dzien Dobry! Ciezka noc, zasnelam nad ranem i niedawno wstalam.Ciagle mysle o nim, jak sie czuje i ze bardzo cierpi:(Mama jest w pracy jak wroci pogadam z nia,pewnie bedzie w szoku:( Zadzwonilam do pracy i poprosilam o wolne bo nie mam sily sie ubrac wyjsc z domu i rozmawiac do tego z ludzmi.Ech jaka jestem glupia, sama na wlasne zyczynie doprowadzilam do takiej sytuacji!:(:( Chcialabym, zeby jeszcze sie odezwal do mnie i chociaz chwile porozmawial, ale pewnie juz tego nie zrobi albo napisze ze to koniec:(:(

Gość egeszegee
hej szkoda ze wczoraj z mama nie porozmawialas moze sprobuj napisac do niego smsa... a on zakonczyl rozmowe tym ze musi to przemyslec?

Gość egeszegee
aaaa ja mimonaszego przerywanego przez miesiavc dzis okres dostalam:)

Gość o matkoooo
lepiej będzie dla Twojego byłego juz chyba chłopaka, zeby nie odezwał się wcale. Na pewno musi go bardzo boleć, a kontakt z Tobą będzie dla niego dodatkowym cierpieniem.

Powiem krótko - spróbuj ułożyć sobie życie z ojcem dziecka... on w Tobie zauroczony, Tobie on też nie obojętny... a dziecko prznajmniej będzie miało pełną rodzinę... bo mam nadzieję że się Wam uda

Gość agentka 007
A ja mam nadzieje ze cie ten nowy zostawi on zapewne nie wiedzial ze masz chlopaka i tez byl oszukiwany.. puscilas sie z jakims fagasem to teraz plac za swoje on cie ledwo zna i mam nadzieje ze pozna sie szybko na tobie jaka suka jestes, jak moglas miesiac oszukiwac swojego chloapak? ktorego podobno kochasz? matko skad sie biora takie pustaki,pol biura ma z ciebie polew z pustej panienki ktora dala sobie dziecko zrobic a teraz rozpacza.

Gość Eh kochana
Nie załamuj się bo to ci nie pomoże a jedynie zaszkodzi. Będziesz mama i to powinno być dla ciebie najważniejsze w końcu to malenstwo nie jest niczemu winne. Ludzie uczą się na błędach nikt nie jest idealny. Ty z całą pewnością drugi raz takiego błędu nie popełnisz.

Gość -- hahaha
wszystkie madre a pewnie kazda nie raz zdradzila tylko nie zaszla glupi na szczescie i tyle