Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupota ludzka ech

Mam chlopaka jestem w ciazy z innym

Polecane posty

Mam tylko pytanie do autorki. Wiadomix ze kazdy ma słabsze chwile i wypadki sie zdarzają i skomplikowałas sobie mazymalnie zycie, przez głupote. Ale powiedz mi jako kobieta: "Jakim trzeba byc człowiekiem, zeby zdradzić ukochaną osobę i gdyby to się nie wydało, udawać ze wszystko ok i mowić mu prosto w oczy, ze sie go kocha i z nim chce sie dzielic zycie" Nie oceniam Cie. Oceniam populacje kobiet. Jestescie chamskie i bez serca.

Gość Eh kochana
Agentka zupełnie nie rozumiem dlaczego sprawia wam przyjemność naśmiewanie się z kogoś... I ty mówisz że ona jest pustakiem? Popatrz na siebie i to całe biuro jakimi wy jesteście pustakami.

Gość glupota ludzka ech
Napisal ze "musi dojsc do siebie" ze jest w szoku i brak mu slow. Moze sie jeszcze odezwie, ale mysle ze tylko napisze albo zadzwonic zeby powiedziec mi ze to koniec:(:( Nie wiem co bedzie z tym drugim, ja teraz nie mam ochoty z nim rozmawiac, nie zdradzalam Michala przez dwa miesiace, spotykalam sie z tym chlopakiem w gronie innych ludzi, rozmawialismy no a po miesiacu tak sie skonczylo no i juz nic nie zrobie, czasu nie cofne, chociaz bardzo bym chciala:(:(Porozmawiam z Mama dzisiaj wczoraj bylo juz pozno, ona juz spala.Tak paskudnie nie czylam sie nigdy, takie wstret uczucie jakbym nie byla czlowiekiem:(:(

Gość egeszegee
badz silna! jak bedziesz chciala pogadac gg 272 54 38

Gość Eh kochana
Regres ale dlaczego tylko kobiety są bez serca? Mało jest facetów którzy zdradzają? Często zostawiają żony i dzieci dla kochanki?

agentka 007- pół biura? jak jesteś w pracy to weź sie za robote a nie siedzisz w necie i innych oceniasz....zamiast pracować.......

Gość glupota ludzka ech
Eh kochana -Niech sie smieja nawet biuro i poza nim.To nie sprawia, ze czuje sie gorzej, jedynie to, ze teraz juz on wie i wiem jak bardzo cierpi, a ja juz nic nie moge zrobic, bo nawet nie powinnam:(:( egeszege-Dzieki Ci za numer gg a Tobie Ehkochana z maila, chyba lepiej jak bede pisala tutaj, a Ci co obrazaja niech obrazaja, ja i tak czulam sie paskudnie przez ten caly tydzien, gorzej juz byc nie moze:(

Gość nie chce ............
nie chce cie oceniac ale jak mozna przez gg zrywac i gadac o takich rzeczach majac reszte szacunku do siebie i niego nalezy mu sie normalnne wyjasnienie a nie ucieczka szcura z toną cego statku ..........normalnie dziecinada.... niedorosłaś do sexu i prawdziwego związku......szanuj siebie i swoje zdrowie bo ci teraz bedzie potrzebne i postaraj sie juz nikgo nie krzywdzic..... trzymaj sie.

Gość glupota ludzka ech
Regress -Kiedy to zrobilam czulam sie bardzo zle, ograniczylam z nim kontak i bylo mi bardzo ciezko.Jak to sie stalo?Co mam odpowiedziec?:(:(Chyba brakowalo mi bliskiej osoby, wiem, ze powinnam przed tym zakonczyc zwiazek z nim, byc szczera ale tak nie zrobilam, ze strachu bo mi zalezy na nim, chociaz z tego wynika ze nie, to jednak zalezy mi i to bardzo:(:(Teraz kiedy juz wiem, ze to koniec jeszcze bardziej niz wczesniej:(

Gość Eh kochana
Zobaczysz że prędzej czy później wszystko się ułoży. Tylko nie dołuj się dodatkowo. Powiem ci że ja ponad dwa lata po tej sytuacji patrzę na to zupełnie inaczej. I skłamałabym gdybym dziś powiedziała że żałuję. Dzięki temu mam cudowną córkę i równie cudownego męża. Nie wzięłam ślubu ze względu na to że dziecko było w drodze. Chciałam być pewna uczuć. Więc ślub był niecałe dwa miesiące temu. No ale jestem pewna że i ja i on zrobiliśmy to z miłości. Tobie życzę tego samego. I kiedyś po latach powiesz jak ja- nie żałuję! Kiedy zobaczysz uśmiech swojego dziecka bezgraniczne zaufanie w jego oczach i malenkie rączki które będą cię przytulać. No i oczywiście magiczne słowo mama. To jest coś pięknego.

Gość glupota ludzka ech
Eh kochana -Dziekuje!Mam nadzieje, ze kiedys tak wlasnie bedzie.Teraz jestem bez sil i na nic kompletnie nie mam ochoty!:(Moze lepiej sie poczuje kiedy porozmawiam z Mama i przytule sie do niej. Ide do lozka, jestem slaba i ciagle chce plakac!:(:(Wiem, ze mam dzidzie w brzuchu i powinnam myslec o niej, ale jest mi bardzo ciezko kiedy mysle jak bardzo on teraz cierpi:(Uwazalam siebie za dobrego czlowieka a sprawilam taka przykrosc i tak bardzo skrzywdzilam osboe ktora kocham:(:(

Gość do eh kochana
tak przypadkiem kiedyś nie mów swojemu dziecku ze nie jest wynikiem miłosci tylko zdrady to takie wybielenie

Kochana nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.Glowka do gory..ja zawsze tak sobie powtarzam w razie niepowodzen, przykrosci...nie mzoesz sie teraz denerwowac, pomysl o malenstwie!!! Musi byc dobrze, tak widocznie mialo byc....trzymaj sie:)

Gość tak tro sobie mozesz gadac
Opalone Cialko - a zrobilas w zyciu cos, co mozesz porywnac z nia? jak nie to sie przymknij....

Gość 345454r
glupia kurwa a wy ja jeszcze wspieracie. oszukiwala miesiac swojego faceta az wpade zaliczyla i ups;] co teraz?gdyby wpadyu nie bylo nadal by go w huja robila. miala z chlopakiem zamieszkac i co? z tej tesknoty sie puscilas? ja pierdole uchroncie mnie przed takimi luczmi jak ona.. taaak cale biuro ma polew. ze jestes glupia kurwa ktora ztesknoty za swoim facetem szukala huja do dupy!i nawet nie powiedziala mu w 4 oczy tylko jak tchorz na gg! gdybys kochala juz swojego bylego pojechalabys do niego a ty sie nie odzywasz nawet..i piszesz biedna ze wiesz jak on cierpi! tak ci wygodniej i tyle mam nadzieje ze ten nowy tez cie w dupe kopnie i zostaniesz z bachorem sama! bo taka gowno jak ty nanic nie zasluguje!!! jebala w rogi swojego faceta a teraz szukasz poklasku! i wszytskie te ktore cie chwala i wielbia sa tyle samo warte co ty! dla mnie zdradzajaca kobieta to dziwka! i nikt wiecej!! i ty wlasnie nia jestes

Gość egeszegee
no zrobila zle ale po co ja dobijasz?? mysl ! dziwnie ze takie pustaki siedza w biurza za biurkiem szok ciekawe czy twoj pracodawca wie o tym ze siedzisz ca kafeterii podczas pracy !

Gość 345454r
WIE;] bo tez z nami czytal.. pracuje w agencji reklamowej i mamy tupelen luz;] i smieszne jest to ze ja po glowie glaszczecie.. za co? za zdrade? za to ze sie przyznala? hehe jak tchorz sie zachowala! bo mu to na gg napisala i uciekla! nawet nie pofatygowala sie do niego.. hehehe

do 3454.......... z takim słownictwem soczystym to Ty chyba tylko sprzątasz to Biuro albo kible...........................Pewnie starą panną jesteś, brzydką , grubą i zapuszczoną i nic o życiu nie wiesz......................

Gość egeszegee
hhahahah a ty pewnie nie masz kogo zdradzac bo sama jestes hahahah

Gość 345454r
hahahahahahahhaha dobre dobre;]w przeciwienstwie do autorki i ciebi jestem w szczesliwy zwiazku od 2 lat. ty za to zapewne duzo wiecej wiesz..;D nie odrozniasz dwoch rzeczy zdrady a milosci;D nie potrafisz pojac ze jedno drugie wyklucza.

Gość Popieram-
Ktoś kto niewinne dziecko nazywa bachorem to nie jest człowiek tylko pozbawiony uczuć potwór. Autorka postąpiła głupio ale przyznaje się do tego i ponosi konsekwencje a ci co ja wyzywaja od najgorszych to jakieś debile. Nie do was należy sądzenie innych. Proponuje zająć się praca. Sami nie wiecie co was jeszcze w życiu czeka. A określenie kurwa i dziwka jest nie na miejscu gdyż na takie miano zasługują panie trudniace się wiadomo jakim fachem.

345454r Też uważam że autorka postąpiła niewybaczalnie bo sama zdrady (w żadnej postaci) nie toleruje, ale skoro się stało jak sie stało to powinna teraz chociaż zadbać o swoje dziecko i stworzyć mu godne warunki , bo cóż to biedne dziecko jest winne - przecież samo sie na świat nie pchało... więc o ile mogę pojąc Twoją nietolerancję dla postępowania autorki i jej samej, o tyle nie rozumiem jak możesz od razu przekreślać to biedne dziecko (już na dzień dobry ochrzciłaś je "bachorem").

Gość egeszegee
ja jestem mezatka od 18 ms i mama od 13 takze cos wiem! pacanie

Gość 345454r
pewnie tez sie puszczalas inie wiesz nawet kto jest ojcem;lD autorka to jebana szmata i nic wiecej sciera ktora mozna wytzrec gowno z podlogi.. mam nadzieje ze zostanie sama z bachorem! i ze ten drugi sie dowie ze miala faceta ich obu oszukiwala! autorka to kurwa i tchorz szmat jakich malo! trzeba byc ost zdzira zeby zdradzic swojego chlopaka z "tesknoty:'] ijeszcze dac sobie bachotra zrobic.. aa i mam nadzieje ze twoja matka cie z domu wyjebie za to ze ma corke kurwe..zegnam bo szkoda slow na was zdziry;]

Gość Pani prawie 50
Małolaty które oceniają autorkę tak naprawdę nic o życiu nie wiedzą. Kiedy przeżyjecie uczciwie większość swojego życia wtedy będziecie mogły coś o tym powiedzieć. Póki co nie wiecie co was w życiu czeka. Są na kafe tematy w którym kobiety przyznają się do prostytucji do zdrad w małżeństwie wtedy większość z was to pochwala. Hipokryci dziewczyna zrobiła błąd za który szczerze żałuję więc dajcie jej święty spokój. Popatrzcie na swoje życie czy jest takie idealne?

Gość egeszegee
boze ale jestes kretynem szok akurat u mnie ojcem dzicka jest moj maz! ale twoja szmula na pewno cie zdradza o ile ja masz bo taki pacan jak ty to pewnie ma jakas tania dziwke ! brechtam