Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupota ludzka ech

Mam chlopaka jestem w ciazy z innym

Polecane posty

Gość glupota ludzka ech
Wy tez sie trzymajcie.Ide juz spac, moze dzisiaj troche pospie.Milej i spokojnej nocy zycze. Odezwe sie jeszcze.Dobranoc.

Gość tam gdzie bawia sie bogowie
jak chcesz to mazesz pisac beataitalia@interia.pl bo ten tok myslenia ktory tu sie przejawia jst bardzo meczacy jak cos to daj znac

Gość latte_
offerma, albo nie znasz życia albo nie chcesz znac. kiedyś sam/a świadomie bądź nie zrobisz cos glupiego, nieprzemyślanego i zobaczysz jak się poczujesz obrzucony/a błotem. i wyzywana od kurew.. Naprawde ludzie, jesteście żałosni. Zamiast dziewczynę oceniac i rozkładac na czynniki pierwsze spójrzcie na swoje nieskalane życie.. Autorko, nie chcę Cię oceniac, ale życzę Ci powodzenia. Trzeba sporo czasu, ale jestem pewna że wszytsko się ułoży!

Gość latte_
Sama sobie naważyła i sama musi wypic, prawda? Chwila zapomnienia i .. czy ktoś poniesie konsekwencje za nią? NIE. będzie miała dziecko, mase wyrzutów, kłopotów,, jej świat stanął na głowie.. i nie będzie łatwo, oj nie będzie, uwierz.. więc nie rozumiem jak można.. kopac leżącego ?

u siebie nie widzimy szpilki a u kogos widzimy widly latte napisala adekwatnie nie do nas nalezy oceniac

Gość dfasdfdasf
before30 : niezłe z ciebie zero :D "Zacofanie to malo powiedziany.Ocena innych ludzi w taki wlasnie sposob jak ocenili mnie to tutaj normalne, zero zrozumienia i toleracji.Wiem, wiem jak mozna tolerowac zdrade, wszyscy zaczna to robic...tez mi wielka filozofia!" Tu nie ma zadnej filozofii moja droga. Tak jak nie toleruje sie biegania i strzelania do ludzi po ulicach tak nie toleruje sie zdrady. Czy musze zgłebić historie zycia goscia ktory strzela do innych ludzi zeby powiedzieć ze jest pojebem? Czy mam uczynić znak krzyza i powiedziec ze ma wybaczone bo nagle stwierdził ze źłe postapił? Ludzie ocenili cie po twoich czynach, ktore sama wiesz jakie są. To nie sa zachowania akceptowalne społecznie (mimo ze faktycznie połowa społeczeństwa i tak sie pierdoli z kim popadnie), to obiektywnie rzecz biorac nie jest nic dobrego wiec nie ma co sie dziwic reakcjom. Nie mozesz oczekiwać ze społeczeństwo okaze ci wspołczucie - gdyby społezeństwo byłoby idealne pewnie by tak sie stało ale wtedy Ty jako członek idealnego społeczeństwa nie pusciłabys sie z innym gosciem. To działa w obie strony poprostu - jaka jestes dla innych tak inni sa tacy sami dla ciebie. Własnie dlatego filozofia zycia before30 kiedys sie jej odbije i bedzie bolało. Na plus ci sie liczy ze nie zaczęłaś żadnej intrygi, wciskania dziecka swojemu chłopakowi, to ze przyznałaś się do tego co zrobiłas, ale sztuka jest nie popełniac błedów i nie musiec za nie płacić. poradzic ci nie poradze bo nie wiem co - bo w moim zyciu takie cos by sie poprostu nie wydarzyło.

Gość do ofermyy
skad wiesz czy stosunek jest chwilą zapomnienia czy nie skoro nigdy nie uprawiałeś seksu??

Gość glupota ludzka ech
Biblijna opowieść o Adamie i Ewie jest obrazem zetknięcia się pierwszego człowieka na Ziemi ze złem oraz jego świadomości o popełnionym grzechu. Ludzie zjedli owoc z drzewa poznania dobra i zła i posiedli umiejętność ich rozgraniczenia. Za namową węża Ewa dokonała wyboru i spróbowała owocu, świadomie łamiąc zakaz Boga. Wygnani z Raju ludzie doświadczyli bólu i cierpienia, co nauczyło ich przestrzegania zasad i nakazanych przez Boga norm. Odtąd zostaliśmy narażeni na niepowodzenia, gniew i złość, ponieważ przerwanie protekcji Boga zmusiło nas do wielu wyborów dobra lub zła. Wybory te nie zawsze były właściwe. Stad wlasnie wzielo sie pojecie zla i dobra, zlo jest grzechem, wieksze wiekszym mniejsze mniejszym.Wiec wedlug tego moge napisac, ze kazdy czlowiek to grzesznik bo czynic to zlo, ale dzieki niemu potrafi odroznic dobro.Wiec wedlug tego co piszecie, a mianowicie chodzi mi o "kurewke" wszystkie kobiety nimi sa, tak samo mezczyzni"kurwiarzami" dlatego, ze swiadomie, sypiaja z wieloma partnerami przed slubem, a to jest grzechem, czyli zlem, zaznaczam ze kazdy robi to swiadomie, wiedzac ze to jest zle. Zlo to grzech a grzech to zlo, stad wlasnie wzielo sie pojecie zla. Wiec jesli juz zaczynacie filozofowac to prosze robcie to na jakiejs podstawie. Milego Dnia Zycze!

Gość glupota ludzka ech
A to, ze ludzie zaczeli to tolerowac, to tylko i wylacznie wybor ludzki, tolerujemy, postepujemy wlasnie tak, a mimo tego wiemy, ze to jest zle.Kiedys kobieta ktora przed slubem przespala sie z mezczyzna lub zyla z mezczyzna bez slubu byla traktowana jak "doopodajka"rodzice chowali ja przed ludzmi bo to byl wielki wstyd. Teraz kiedy kobieta zachodzi w ciaze z partnerem bez slubu jest akceptowana przez ludzi, mimo tego, ze kazdy z nas wie, ze to grzech-czyli zlo. Zmykam do pracy.Dzisiaj czuje sie duzo lepiej, zjadlam w koncu porzadne sniadanie i nareszcie zaczynam sie cieszyc z tego, ze rosnie we mnie maly czlowiek, ktorego juz teraz bardzo kocham i nie wyobrazam sobie zeby bylo inaczej:) Doszlam do wniosku, ze tak widocznie mialo byc. Jeszcze raz zycze Milego Dnia:)

Gość egeszegee
TO SUPER ZE JUZ LEPIEJ:) MILEGO DNIA:)

Gość Eh kobieto
Miłej pracy ;)

Gość asdasds
"Ewa dokonała wyboru" kluczowe zdanie. to własnie odroznia nas od zwierzat. no przynajmniej niektorych z nas ;) "Wiec jesli juz zaczynacie filozofowac to prosze robcie to na jakiejs podstawie." probujesz powiedziec wszyscy sa źli bo sypiaja z partnerami przed slubem czy tez maja wielu partnerów ? pomijajac juz kwestie tego czy wszyscy sypiają przed ślubem z partnerem itp to zostaje inna kwestia. To ze nie kazdy trzyma sie reguł koscioła katolickiego nie znaczy ze nie ma żadnych reguł - sa one luźniejsze ale jednak sa - a pieprzenie sie z jednym facetem podczas tego gdy jestes w zwiazku z innym jest wg tych reguł fe. I dlatego nazywana jestes kurewka :)

Gość do ads....
Bardzo dobrze autorka napisala.Dlaczego pomijasz fakt ze kobiety i mezczyzni przewaznie maja po kilka partnerow przed slubem?Dobrze autorka napisala ze to zle, a ta wiernosc sexualna wlasnie wywodzi sie z Kosciola przede wszystkim.To Kosciol uczy ze kobieta powinna byc "czysta" i wlasnie z Kosciola wywodzi sie ta "regula"o wiernosci i oddaniu tylko jednemu mezczyznie.Ludzie sami stworzyli sobie inna wlasna dostosowana do swoich potrzeb bo przeciez ktora z was wytrzyma bez sexu do slubu?czyz nie jest tak?wiec po czesci tez jestescie "dziwkami"jesli bylo by inaczej kazda czekala by z sexem az do slubu bo wlasnie o sexualnosc tu chodzi. Autorko madra z ciebie kobieta popelnilas blad,potrafilas sie przyznac,nie wazne jaki to blad wazne ze czlowiek zaluje.A porownywanie morderstwa z sexem to jak porownywanie mordercy do ksiedza!Czlowiek ktory morduje jest niezrownowazony psychicznie,porownanie kobiety ktora zdradzila do mordercy jest bez sensu!!!

Gość do asdasds
tak mialo byc

Gość He kobieto
Co do wypowiedzi wyżej zgadzam się z nią. Porównywać morderstwo do zdrady to nienormalne. I nie tylko mordercy są niezrównoważeni psychicznie a także ci którzy tu na forum tak dziewczynę mieszają z błotem. Pomyślcie trochę tymi pustymi głowami że gdyby dziewczyna była słaba psychicznie mogłaby coś sobie zrobić z uwagi na to jak durna część społeczeństwa ja odbiera. Mogłaby też poronic. Wtedy po części wy także bylibyście mordercami. Ale niestety banda debili którzy uważają się za takich mądrzych ludzi tego nie zrozumie

Gość ciotka dobra rada prawde powie
Zgadzam sie.Typowy kurwiszon usunal by dziecko albo wkrecil faceta w dzieciaka i dalej robil swoje.Takie kobiety zalicza sie do kurewek a nie dziewczyne ktora wie ze zle zrobila do tego bierze cala odpowiedzialnosc na siebie. Autorko te ktore cie obrazaja to swietojebliwe,nigdy nic zlego nie zrobily a kiedy powinie im sie w koncu noga wezma sznur i skoncza z soba szczegolnie Offerma.Z reszta pseudonim tej osoby mowi sam za siebie:D

Gość hahahahahahahahah
Wszystkie kurewki widze sie zebraly!:DCo tez kurwa nie wymysli zeby obronic swoj kurewski charakter!:D

Gość hahahahhahaahahahahha
Zeby Boga w to mieszac??:D Smiech na sali, dykty ciezkie...:D

Gość asdasds
"Dlaczego pomijasz fakt ze kobiety i mezczyzni przewaznie maja po kilka partnerow przed slubem?" przeczytaj jeszcze raz bez emocji, nie pominałem tego. "To Kosciol uczy ze kobieta powinna byc "czysta" i wlasnie z Kosciola wywodzi sie ta "regula"o wiernosci i oddaniu tylko jednemu mezczyznie." a myslałem ze poprostu z szacunku dla partnera z ktorym jestes w zwiazku nie popuszczasz szpary innym. Nie wiem o co wam chodzi z tym kosciołem - to zwykła przyzwoitosc jest - chciałabys zeby twoj partner pierdolił sie z innymi i uwazał ze to wszystko jest ok ?:> "Autorko madra z ciebie kobieta " ta... po szkodzie to kazdy madry ;] "nie wazne jaki to blad wazne ze czlowiek zaluje." hehe oby ten twoj facet cie zdradzał :D ciekawe czy bedziesz taka litosciwa :D "kobiety ktora zdradzila do mordercy jest bez sensu!!!" czy ja wiem? oboje uczynili zło. moze jedno drugiemu nie równe ale to nadal przekroczenie przyjetych granic.

Gość hamburger ciasto
do "do adsdsd..." ty glupia jestes!!!! przestancie chrzanic z tym kosciolem!!!!!!!!!!!!!11 bzdury pieprycie az glowa boli!!! chodzi o to, ze jak sie jest w zwiazku, to sie z innym nie pieprzy i koniec tematu., a wy tutaj o zasadach kosciola i ludzkich i teorie wymyslacie....... jestes w zwiazku - nie pierdol sie na lewo i prawo. i to nie ma nic wspolnego z poznawaniem roznych osob "na luzno"... ale bzdety... autorka zrabala sprawe i teraz ma.... trudno, ma nauczke, ale wy to juz w ogole bredzicie...... zenadaaaaaaaaaaaaaa

Gość annabella210
Nie dziwilabym sie gdybys miala lat 16 byla mlodzitka nie doswiadczona dziewczynka ale ty masz lat 26 i jestem w szoku ze dopuscilas do takiej sytuacji.Ja rowniez bylam przez 7 lat sama bo moj maz pracowal za granica i zadko wpadal do domu.Ale wytrwalam i dzis jestem szczesliwa zona i matka.No coz zycie pisze rozne scenariusze Ja na twoim miejscu urodzilabym to dzieciatko bo coz ono jest winne???zerwij ze swoim chlopakiem i powiedz o wszystkim bo wydaje mi sie ze nie zasluzyl na to by byc oszukiwanym.Przeczekaj ten najciezszy moment i sama zdecyduj co dalej z twoim zyciem i z kim chcialabys byc.Moze twoj partner przemysli i wybaczy???kto wie.Na to potrzeba czasu.Pamietaj ze masz juz 26 lat i usuniecie moze grozic ci bezplodnoscia a dziecko to dar od BOGA.Mam nadzieje ze bedziesz dobra i kochajaca matka.A zycie dalo ci juz wystarczajaco do przemyslenia na czym polega wiernosc.

Gość posłuchajejjj
nie załamuj się tylko działaj,powiedz jednemu i drugiemu.Moja szwagierka miała identyczną sytuację,postanowiła jednak zostać z tym pierwszym,razem wychowują to dziecko,mają też dwoje swoich dzieci,on jednak zdradził ją po kilku latach,nadal są razem,bez ślubu(on nie chce ślubu).A tamten z którym zaszła wtedy w ciążę,znalazł sobie inną i się ożenił.Nawet alimentów jej nie płaci

Gość posłuchajejjj
a tak na marginesie,to wszyscy tacy moralni jesteście,najłatwiej kogoś oceniać,na sobie się nie widzi

Gość a ty posłuchejj
lepiej nie słuchej ino czytej bo dziołcha już sie przyznała komu trzeba!!

Gość posłuchajejjj
póki co napisała na gg ,rozmowy jeszcze nie było

Gość jak nie bylo rozmowy

Gość jak nie bylo rozmowy
przeciez pisala ze z matka dzwonila do niego ludzie czytajcie co dziweczyna pisze!!!!!!!!!!!

Gość deszczowa pora
Klamstwo ma ktrotkie nogi wiec kiedy i tak sie wyda, wiec lepiej od razu sie przyznac i myslec o dziecku a nie o facetach.

Gość idź sie powieś
kurwiszonie razem z tym bachorem