Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna Maria Wesolowska

Anna Maria Wesołowska

Polecane posty

Gość Anna Maria Wesolowska

Jak mnie wkurzył ten dzisiejszy wyrok. To tak samo te dziewczyny brane z łapanek i zmuszane do prostytucji powinny dostać wyrok za prostytucje. Nie dostała ona żadnych ulg... 6 miesięcy mniej niż prokurator chciał....

Gość Kanion
lubisz oglądać ten teatr dla ubogich ??

Gość bxfgfgfbc
' Kanion lubisz oglądać ten teatr dla ubogich ??' no lepiej czas stracic na kafeterii, w tym niezwykle madrym, oczytanym, kulturalnym towarzystwie jak najwyzszych lotow, potem doinformowac sie z najwyzszej polki wyselekcjonowanych profesjonalnych dziennikarzy na pardon.pl, pudelku.pl czy onecie co sie dzieje w swiecie :) nie trac czasu na tv i kiczowate programy tutaj masz rozrywke najwyzszych lotow, to jzu jest udowodnione ze godzina na kafeterii wzbogaca umysl o 1/3, lepiej niz na najlepsym uniwersytecie.

Gość Kanion
to jest teatr dla ubogich a prości ludzie myślą że to jest prawda

Gość wexw
dzieki o oswiecony, ze podzieliles sie z nami ta laska ! kafe jest wielka ! gromadzi swiatlych ludzi ! najlepszy i najinteligentniejszy kwiat polskich ludzi mlodych i wyksztalconych !

Gość Kanion
chociaż jakby polskie sądy działały tak skutecznie to by w Polsce był raj na ziemi

No przyznam że ten serial nie jest za mądry. Żaden proces tak nie wygląda. I wkurza mnie cholernie to ciapciowate moralizowanie i świętoszkowatosc tej sędziny. Jakbym oglądała Klan...

Gość nigdy nie chcialam studiowac
prawa. Lubie ogladac ten program, zreszta Detektywow tez i W11. Kiedys lubilam 997 ;) Wole Lipinskiego od Wesolowskiej. Tez mnie wkurza to jej moralizowanie na koncu. Aco bylo dzisiaj, bo nie ogladalam? Czesto nie zgadzam sie z jej wyrokami ale tez czesto zgaduje co bedzie ;) A kogo sadzili i za co?

ja koncze prawo i kazdy wykladowca ci powie, ze moze to i bajka, ale swietnie uczy procedury i zachowania w sadzie.