Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaawansowana7

Czy mogę już rozpocząć życie seksualne?

Polecane posty

Gość zaawansowana7

Witam. Mam 15 lat niedlugo mi stuknie 16. Chciałabym rozpocząć współżycie z moim chłopakiem który ma 18 lat. ani on ani ja tego wcześniej nie robiliśmy.. Czuje się w pełni gotowa i wogóle. Co o tym sądzicie? czy to nie za wcześnie??? i czy jak wy mieliscie ten pierwszy raz to zabezpieczaliscie sie prezerwatywa czy jakies dodatkowe srodki typu antykoncepcja?

Gość jesli masz takie wątpliwości i
pytasz na forum to znaczy, ze to stanowczo za wcześnie. Takie rzeczy się po prostu wie bez rad innych osób.

to nie jest problem że rozpoczniesz życie seksualne (pamiętaj o zabezpieczeniu) prezerwatywa zawsze.Problem w tym że się rozbudzisz seksualnie a gdy nie będziesz miała faceta to będziesz go szukała wśród kolegów i staniesz się w swoim środowisku pogotowiem seksualnym ,zepsujesz sobie opinię będą chłopaki się z ciebie śmiali i nazywali że jesteś puszczalska i sobie opowiadali jak ciebie bzykają ze szczegółami a nawet z dodatkami więc zastanów się

Gość
jezeli czujesz sie gotowa to mozesz. proponuje Ci wizyte u ginekologa, moze zdecydujesz sie na pigułki antykocepcyjne, sa skuteczne w 99% jesli bedziesz je regularnie brala.

Gość Anty-pedofil
Nie nie nie Seks dorosłego mężczyzny z osobą poniżej 16 roku życia to pedofilia!

Gość ja mialam wlasnie tyle co Ty
jak zaczelam i dzisiaj tego zaluje.. bo z tamtym chlopakiem sie rozstalam po kilku miesiacach a to ze nie bylam juz dziewica niestety ponioslo za soba pewne nastepstwa;/ gdybym byla to inaczej bym pozniej robila

Gość nie ruchac maloletnich
i tyle zboki