Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

...a.

...

Polecane posty

Za późno na miłość, na rodzinę, na wszytko za późno ... Eh

Gość dla faceta nigdy nie jest
za późno, chyba, że masz 80 lat to może troszkę geny już uszkodzone:D

Gość aaaaa ty babka jesteś
a ile masz latek?

Babka :-) 31 czy to źle, że chcę mieć normalny ciepły dom? czemu od razu mam mieć miano desperatki, nie rzucam się na nikogo, ale tęsknię jak cholera, a wiem, że mogę uszczęśliwić ... eh miałam po prostu pecha

myślałam wcześniej, tylko z jakiegoś powodu mężczyzna którego bardzo kochałam, okłamywał mnie - może nie kochał tak jak ja - więc logiczne że nie miał ochoty na rodzinę ... szkoda tylko że nie powiedział uczciwie wcześniej

:-) wiem ... może i miałam przebłyski sęk w tym, że jestem bardzo prostolinijną osobą, patrzę prosto, dla mnie nie ma kombinacji chcę być z mężczyzną odpowiedzialnym i zwyczajnym, nie w głowie mi krętactwa wiem ... głupia byłam, ale czy to znaczy że nie mam szans na zdrowy i dobry związek, przecież tak niewiele potrzeba tak naprawdę

'dla mnie nie ma kombinacji chcę być z mężczyzną odpowiedzialnym i zwyczajnym' Istnieją tacy ale nie pytaj gdzie bo nie wiem :) I nie byłaś głupia. Głowa do góry.

Nie zapytam, po prostu sobie piszę o tym że do niego tęsknię, do takiego, któremu nie straszna jest miłość, czułość i to co kobieta daje, czasem w pakiecie z humorkami ale ogólnie wiernie i szczerze. Mam wrażenie że Panowie się tego boją. A przecież to nie takie straszne. Ja piszę o tym otwarcie. Robię weki na zimę, wystrzałowe stroje na zwariowane imprezy, kocham mój zawód i marzę o tym, żeby wstawać rano i patrzeć jak on jeszcze dosypia swój sen :-) Czy to takie straszne?

Na to wychodzi. Teraz to ja muszę wyjść. W każdym razie chcę powiedzieć tylko, że tęsknię i nie ma w tym desperacji, jest normalna potrzeba bycia blisko, noszenia humorów, dąsów i pocałunków, ciepła rąk i bliskości ... To naprawdę nic złego.

Ciekawe gdzie popelnilam blad ze jestem ciagle sama i coraz badziej samotna ... Jakie to dziwne, ze jest tylu ludzi do siebie podobnych, podobnie teskniacych i ciagle samych. Wpadlismy w jakas pulapke, z ktorej nie ma juz wyjscia. Tak niewiele potrzeba, a wychodzi na to ze to bariera nie do pokonania. Milego dnia.