karlyna 0 Napisano Wrzesień 16, 2009 Witam, mam PCO i dostalam Duphaston na wywolanie okresu bo chce zajsc w ciaze. Czy ktoras z Was po kuracji Duphastonu doczekala sie malenstwa? Pozdrawiam, Karolina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość m_łoda Napisano Wrzesień 17, 2009 Duphaston po prostu uzupełnia niedobór progesteronu. Ale za szanse zajścia w ciążę nie odpowiada. Ja stosuje duphaston na wywołanie okresu z powodu rzadkich miesiączek. Lek ten stosuje sie także jako hormonalna terapia zastępcza. Po prostu uzupełnia niedobór progesteronu w organiźmie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja.....rosne Napisano Wrzesień 17, 2009 a ja stosuje duphaston w ciąży 14 tydzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość htiyur Napisano Wrzesień 17, 2009 Dupohlaston :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość położna_poznań Napisano Wrzesień 17, 2009 m_łoda masz rację. Duphaston uzupełnia niedobory progesteronu. podaje się go także we wczesnej ciąży gdy istnieje ryzyko poronienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karlyna 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 Dziekuje za odpowiedzi. Mam jeszcze jedno pytanie : wczoraj skonczylam brac ostatnia serie z opakowania i zastanawiam sie kiedy powinnam dostac okres. Wiem ze to zalezy od osoby i jej zdrowia ale chcialabym wiedziec tak srednio. Prosze mi pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość położna_poznań Napisano Wrzesień 17, 2009 średnio 3-5 dni po odstawieniu. Ja ostatnio dostałam 6 dni po odstawieniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach