Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalamidonocą

ile zarabiają w POLICJI???

Polecane posty

Gość na zebraniu wiadomoooo
ze slodza:D w mojej tez duzo slodzili a tak naprawde nic sie nei dzialo

Gość desperskijestem
tak,na zebraniach ogłaszaja kto sie do policji dostał i oczywiscie szkoła jest taka wyjątkowa,że bez psychologa.no i ty oczywiscie z imienia i nazwiska wszystkich znasz i wiesz gdzie pracuja. to rzeczywiscie jedyna taka szkola!

Gość samaewusialat44
to córka jak piszesz dopiero szkołe zaczęła,a ty juz na tylu zebraniach byłas?

Gość tak byly
juz 3 zebrania,od czerwca poczynajac,pisalam ze to jedyna nowo powstala szkola w Polsce(oczywiscie po szczytnie),wiadomo ,ze kazdy kto nie skonczyl szkoly zgonej z kieunkiem to musi zdawac testy,powtarzam to jest liceum policyjne,nauka nie polega na umiejetnosci zrobienia przewrotu w tyl,przedmioty i szkolenia sa typowo dostosowane do przyszlego zawodu,nie wiem czy tak ciezko jest to pojac?,ze jest taka szkola?,czy piszecie z czystej zazdrosci? Nie pisze po hebrajsku tylko po polsku,TAK,JEST LICEUM TYPOWO POLICYJNE. Zazdrosc i nie obeznanie w temacie szkoly na nic sie zdadza,a dlaczego mam nie byc dumna z corki,jest piekna,wysoka dziewczyna,wysportowana i inteligenta i ciesze sie ,ze dostala sie do tej wymarzonej dla niej szkoly,i mam nadzieje ,ze ja skonczy tak samo dobrze jak zaczela,to szkola nie dla debili,takich jak sie tu co niektorzy wypowiadaja.

Gość bope
normalnie nie wierzę w to co czytam :D kobieto, weź się w garść i nie rób z siebie pośmiewiska. i chyba naprawdę sama niewiele osiągnęłaś, jeśli ta duma z córki tak cię rozsadza, że jeździsz po ludziach, którzy mają pojęcie o temacie, bo w tym siedzą. ty wiesz tylko tyle, co słyszysz na zebraniach. i mam rozumieć, że uważasz, że Twoja córka po LICEUM (co sama mocno podkreślasz) policyjnym ma większe kwalifikacje niż osoba po WYŻSZEJ SZKOLE policyjnej? szczyl z tej twojej córki jest jeszcze, obie gówno wiecie. a bez opinii psychologa to twoja córa może się w dupę ugryźć, ewentualnie tonąć w papierach, bo tam czasem takie zryte banie widzę, że testów psychologicznych na pewno nie przeszły 🖐️

Gość bope
Ty to dopiero sie popisales wiedza,chyba zasilasz szeregi policji tej z dobrych kawalow z lat 80-TYCh,bo nawet czytac nie umiesz ze zrozumieniem,a w ktorym momencie ja robilam porownanie do osob po wyzszej szkole oficerskiej?,no,jesli policja ma takie szeregi w postaci takich osob jak Ty to sie nie dziwie ,ze stale sie z nich wysmiewaja,ze chodza po dwoch,,jeden umie czytac a drugi pisac",ja pierdziele co za ciemnogrod,zal Ci dupe sciska ,to Ty nic ie wiesz o szkole o ktorej pisalam a wypowiadasz sie jakbys co najmniej Szczytno skonczyl,boze co za zenada,szkoda mojego czasu zeby tlumaczyc takim tlumokom co i jak,normalnie jestem przerazona takim poziomem wiedzy.

Gość desperskijestem
to nie jest jedyne liceum w Polsce,skad ty wiadomosci takie dziwne czerpiesz?A KATOWICE A OSWIĘCIM? NO I NIE DOPUŚC DO TEGO ŻEBY Z TWOJEJ CÓRKI POSMIEWISKO ZROBILI jak ty ze mnie i z tych którzy piszą cos z sensem po prostu.a wysoka,szczupła i wysportowana to zbyt mało.!! ty sie nie wypowiadaj o czyims poziomie wiedzy,ja jestem na kazdym od 6 lat dyktandzie z j.polskiego.jestem dobrze wychowany,ale cóż,przeczytaj pierwsza swoja wypowiedz i sama popraw błędy,a nie wyzywaj od tłumoków ludzi którzy mają cos sensownego do powiedzenia.to nie przystoi matce takiej inteligentnej dziewczyny.

Gość samaewusialat44
no własnie,przeczytaj swoja pierwsza wypowiedz i zobacz te byki które zrobiłas.brawo desperski,wielkie BRAWO!

W Wieliczce sa niscy policjanci, wiedza ponizej krytyki.To samo w Gdowie, sa tam niscy policjanci, smieja sie z nich ze sa podobni do pieskow preriowych. Wymogi w policji wzrost minimum 180 cm. Co to ma byc, zaden bandzior nie boi sie niskiego policjanta.Ja zmienilam opinie o policji gdy sie dowiedzialam jak policjanci posuwali nieletnie dziewczyny, byla taka afera kilka lat temu, naglasniala ja telewizja polska. W Wieliczce pracuje do dzisiaj Rafal Drag ktory wyzywa tam kobiety od kurw.