Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co pod spodnie jesienia zima

CHLOPCY a RAJTUZKI -zakładacie tak przedszkolakom w zimie czy raczej kalesony

Polecane posty

jakieś?

jak było bardzo zimno to zakładałam małemu ale obcinałam w rajtyzkach stopki

obszywałas koncówki?

tak ale w wiekszosci jak kupiłam rajtuzki np z c&A to nawet se nie siepały i nie było potrzeby

Gość o nie nie nie
nie wiem po co obcinać stopki w rajtuzkach, przecież wlasnie o to chodzi że jak jest całe razem ze stopką to się nie podwija, nie jest zimno, nie ma gołej nogi w żadnym miejscu, no i masz z głowy skarpetki i kalesony, wystarczą rajtuzki. A czy chłopczyk kilkuletni nie może ??? dlaczego??? co to ma być, tylko dziewczynki???? ze względów praktycznych chłopcy chodzą w rajtuzkach i jest ok. Przeciez kiecki na to nie załadają wiec co za problem?

po co niszczyc rajstopki,i skracac je.ja zakladam ale cienkie w tej chwili i na ta pogode.mlody sie nie skarzy ze mu za goraco

Gość Mchelle
Tak,zakładam i nie widzę w tym nic złego.Jakoś tak sie wielu ludziom w góowy wbiło,ze chłopcom nie wypada,bo to takie babskie :-/ Dla mnie najwazniejsze żeby małemu ciepło było.

Ja będe miała chłopca i nie planuję zakładać rajstop. Ale nie dlatego, że babskie, tylko dlatego, że sama nienawidzę rajstop. Swędzi toto, dupa się poci. Zdecydowanie wolę mu kupić półśpiochy bawełniane.

havanna ale żeś wymyśliła, 3 czy 4rolatka wyślesz w półśpiochach do przedszkola :O

moja mama pracuje w przedszkolu i wiekszosc dzieci osi rajstopki i nic w tym dziwnego ja mam 2 latka i zakłądam mu rajstopki i on je lubi a daczego od razu babskie przeciez nie zaklada sie taki cienki rajstopek tylko dla chłopca sa z motywami samochodów, pociagów koparek i kolorystyka odpowienia

tak się zastanawiam że na razie to chyba za wcześnie na rajstopki i sama nie wiem ... póki co jest 10-12 st w dzień a co jak będzie -10 ??? ja na razie daje małemu skarpetki i spodnie na podszewce bawełnianej a na zimę będę ubierała rajstopki. dodam tylko że synek ma 2,5 roku i do przedszkola jeszcze nie chodzi ale dużo przebywa ze mną na dworze.

a do przedszkola to nie wiem, tak daleko to myślami w przyszłośc nie wybiegam :) Przedszkolak już umie powiedzieć jak czegoś nie lubi to pewnie zobaczę, jak mu nie będą przeszkadzały rajstopy to pewnie będzie nosił.

no ja juz zakladam małemu bo jest zmarzluchem i jak był w samych spodenkach to mama zimno wiec zkaładm a dodam mieszkam nad morzem wiec tu wieje

Gość umi8fwswwww
mój ma 3,5 i też zakładam rajstopki, takie cieńsze (dla mnie najfajniejsze i niedrogie z Woli) jest zmarzluchem, wiec rajstopki muszą być! Nie róbcie z tych swoich dzieci małych kopii, to jest tylko dziecko, ma mu być odpowiedno ciepło i wygodnie, a nie zeby wygladał jak model z żurnala :O i bron boze rajstopek bo to passe

Gość no z tym obcinaniem to maxxxx
a po cholere obcinac rajstopki? :D

A nie lepiej kupić kalesony niż obcinać rajstopy ;) Mnie też to rozbawiło :D:D:D Ale jeszcze bardziej półśpiochy :P :D Mój ma 4 lata i w tym roku też będą rajstopy.Tak jest cieplej -w kalesonach często się jemu nogawki podwijały! Zresztą teraz dobre rajstopy nie drapią i nie zlatują z dupy ;) A przecież tyle jest chłopięcych wzorów.

Gość a dlaczego
na razie nic nie zakladam, spodnie zwykle maja bawelniana podszewke a w wozku jest spiworek wiec jest mu cieplo. Jeszcze nie chodzi, wtedy sie bede martwic jak zacznie :) Hmmm...Nawet kurtki jeszcze nie mamy :o Ale nadrobimy to w tym tygodniu

moj tez nosi rajstopki ale w zimie, narazie tylko spodnie zakladam i skarpetki. jak sie zrobi naprawde zimno to jasne ze bede zakladac rajstopy, ale moj ma 19 miesiecy do przedszkola jeszcze daleko i nawet nie wiem czy dostane rozmiar na niego jak bedzie mial 3-4 lata (nie mieszkamy w Polsce)

Gość baba jaga od stu krasnali
ja mojemu też zakładam rajtuzki. Najbardziej lubi takie typowo chłopięce ze wzorami samochodów i takich innych rzeczy. Nie rozumiem co to za moda, że dla chłopca to rajtuzy nie pasują, przecież to dziecko, najważniejsze żeby nie zmarzł. A przecież nie założyłabym nigdy takich dla dziewczynek - różowych czy tam w jakieś lalki i tak dalej. Szymek nawet mówi że lubi chodzić w rajtuzkach bo mu ciepło:) Dodam że w tym roku zdaje maturę, zastanawiam się jak to będzie jak pójdzie na studia i pojedzie do innego miasta, ale myślę że mu chyba przed zimą nawiozę kilka odpowiednich par. Tak więc drogie mamy nie przesadzajcie:):)