Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sanderkaaaaaaaa

Przebarowienia,blizny maskara /

Polecane posty

Gość Sanderkaaaaaaaa

Mam pytanko od wielu lat zmagam sie z tradzikeim teraz zostało mi mase przebarwien i rozszerzone pory;/ moja twarz wyglada jak skorka pomaranczy wydjae fortune na maci krem i nic ost.slyaszmalm sporo o kalwitacji ale tez zastanwiam sie nad dobrymi kosmetykami do codzienniej pielegnacji moze ktos mi pomoze i ma podobne problemy ?:)

Gość Sanderkaaaaaaaa
Chialam tez dodac ze szukam dobrego kremu ktory mi

Gość khylhj
kawitację odradzam, już lepiej mikrodermabrazja, a najlepiej serię kwasów

Gość Ciekawa74633
Ja rowniez mam ten problem, wiec nie jestes sama! Odraz mowie ze miałam chyba z 15 zabiegów mikrodermabrazji i nic nie pomogło. Od czerwca chodziłam na zabiegi kwasów, troszke pomogło, ale gdy sie przerywa to chyba juz nie ma takiego efaktu. Tydzien temu byłam na głebokim złuszczaniu bo juz te dziurki, blizny i przebarwienia mnie dobijały, moge powiedziec ze zabieg jest tak bolesny, ze nigdy w zyciu nic mnie tak nie bolało, czułam jakby mi sie buzia zywcem paliła, przez 2 dni po zabiegu było swietnie wszystko wygładzone, buzia jak po solarium, wyszlam nawet z domku nie malujac sie, a nie robilam tego od ok.2 lat! Teraz cała skora sie złuszcza, wszystko schodzi, jutro jade znow do kosmetyczki, zobaczymy co bedzie jak sciagnie cala ta skore i jak bedzie wygladała buzia...

Gość Ciekawa74633
kawitacje miałam robiona podczas ostatnie wizyty u kosmetyczki przed wyjazdem do Turcji, to po prostu chyba pomaga zwalczac kroski by mniej wyskakiwaly bo na blizny i przebarwienia nie działa

Ja miałam około 8 zabiegów mikrodermabrazji na twarz troche spłyciło blizny ,które miałam na policzkach ale na twarzy nie mam aż takich blizn. Największy problem to u mnie plecy troche będę musiała pokombinować żeby pozbyć się tych blizn, na plecy miałam robioną maseczkę złuszczającą ,,jadwiga'' , plecy po tym bolą jakby ci ktoś je nacierał watą szklaną . Ale ich stan znacznie sie poprawił .Tylko że trzeba to powtarza co jakiś czas .Teraz skończyło się lato więc walkę z bliznami CZAS ZACZĄĆ:)Powodzenia

Gość Ciekawa74633
To ja miałam chyba to samo co Ty Ewlirka, bo ta maseczka, była rozprowadzana jak peeling i bolało własnie tak jakby kros kruszonym szkłem mi jezdził po buzi Duze efekty po tym masz?

Gość elwirrka
Duże to za dużo powiedziane:) bo wiesz ja mam takie porządne blizny na plecach ....skóra po tym zabiegu złaziła płatami wygląda lepiej , było widać poprawę, ale to by trzeba kilkakrotnie powtórzyć żeby zedrzeć wszystkie dziury :)Boli ale jak mi wcierała to coś :)ale co tam ja wszystko wytrzymam:)

Gość Joleczka56
Ładnie przebarwienia wyrównuje keranorm, a dodatkowo bardzo dobrze nawilża skórę, dzięki czemu staje się gładsza i bardziej spręzysta.

Gość Ciekawa74633
przebarwienia czy blizny, wyrównywac mozna blizny, a przebarwienia wybielac? To jak to działa? Stosowałas na sobie?