Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ker

kremy opóźniające odrastanie włosów

Polecane posty

Gość ker

znacie jakiś co naprawdę działa? słyszałam że dobry jest firmy BanDi ale nie wiem gdzie mogę go kupić. Są niby produkty w internecie bandi ale kremu na opóźnienie odrastania akurat nie ma

Gość też poszukuję

Gość Joleczak67
Nie wiem czy opóźnia, ale wiem, że kremem, którym skutecznie można walczyć z włoskami wrastającymi po depilacji jest keranorm. Można go kupić tylko w aptece i kosztuje ok. 30 zł

Gość ostatnio kupiłam veet
i jestem baaaardzo zadowolona

Gość ker
napisz dokładnie jaka jest różnica po veet o ile dni ci opóźnia?

Gość ostatnio kupiłam veet
Dokładnie nie powiem - bo aż tak nie obserwowałam. Teraz sobie myślę, że może ten krem po prostu łagodzi podrażnienia i przez to skóra wydaje się taka gładsza? Ja go używam tylko do bikini - depiluje pastą cukrową lub depilatorem, kremem codziennie - i w sumie na ok. 1,5 miesiąca jest spokój. Nic nie wrasta itp. A jak włoski zaczynają odrastać - to bardzo delikatnie, prawie niezauważalnie, są miękkie.

Gość ostatnio....
Teraz wzięłam go do ręki i doczytałam, że jest to krem przeciw wrastaniu włosów, więc pewnie wrażenie opóźniania wrastania włosków jet tylko wrażeniem, ale i tak jest - dla mnie - bardzo dobry. Bo głównie jednak walczyłam z podrażnieniami.