Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość djkwdwqdkwqdw

dobrze czy źle zrobiłam?

Polecane posty

Gość djkwdwqdkwqdw

mój ojciec jest lekarzem i ludzie w naszym szpitalu znaja go dośc dobrze. Ostatnio źle się czulam więc wziął od znajomego lekarza skierowanie na tomografię w szpitalu. Nigdy nie miałam robionej tomografii, nie jestem lekarzem , nawet studiuje cos innego , więc nie wiedziałam ,że trzeba być na czczo nawet u tego znajomego neurologa z nim ie byłam więc nikt mi nic na ten temat nie powiedział. Ojciec oczywiście też o tym nie wspomniała nic wczoraj. Dopiero jak dzisiaj kończyłam śniadanie to zacząl się zastanawiać czy przypadkiem nie trzeba być na czczo. Ale było już za późno poza tym nie wiedzial tego na pewno. poszlismy dzisiaj na badanie. Pielegnierka spytala się czy dziś coś jadłam . odp ,że tak. a ojciec na mnie z gebą przy ludziach że przecież mi o tym mowil ,że nie wolno nic jesć. Nie lubie jak ktoś zwala wine na mnie i nie chciałam wyjść przy tych ludziach na idiotke więc powiedziałam ,że mi o tym nie powiedzial zresztą zgodnie z prawdą. Teraz ojciec robi mi wyrzuty ,że popsulam mu reputacje i oczernilam go jako lekarza... Ale on przecież tez nie zacowal się w porządku chcąc zwalic na mnie wine i zrobić ze mnie idiotkę...

Gość o jenyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Gość djekdnwdkwdqwd
up

Gość bardzo dobrze zrobilas
nie daj sie!