Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna_zona

Żona..czy co coś znaczy ?

Polecane posty

Gość dobra zamknij
pysk oszustko

Gość dziecko ty chyba
musisz mieć niewiele więcej lat jak ta 17-latka...jak można byc z kimś takim jak ten twój mąż! ...niech zgadnę, facet ma pewnie podstawówkę,bo nie wierzę by inteligentni ludzie tak postępowaliby będąc w związku...

Gość smutna_zona
dobra przestancie okłamałam was...ten podszyw z nudow chce ciagnac moj falszywy i zmyślony temat.......

Gość smutna_zona
wynoś sie stąd podszywaczu !!!!!!!!! to nie jest prowokacja :( :(:(:(:(:(:(!! pomóżcie mi!!

Gość smutna_zona
okej widze macie mnie gdzieś... ide więc obciągnąc mojemu męzowi bo własnie przyszedł. jestem wierna sukę mego pana:)

Gość smutna__zona
nie, mam wiecej lat niz ta 17... a moj 'maz' jest po studiach - informatyk

Gość smutna__zona
muszę uciekać bo jak 'mąz' zobaczy że siedze na jego kompie to dostane hoojem przez łeb :( własnie je obiad a ja zwyczajowo klękne pod stołem i z przyjemnością possam mu drągala:) takich przyjemności napewno nie da mu ta małolata.

Gość miałam coś doradzic ale...
moja pisanina nie bedzie miała żadnego sensu , strasznie ciężko jest uwierzyc ale nie w to co cię spotkało tylko w to że są na świecie takie kobiety jak ty , ja też jestem kobietą ale po przeczytaniu tych mądrości widzę jak różnie to słowo można odbierac , dla miłości wszystko , zdeptac soją godnośc , honor , ja pierdolę bo ja go tak kocham , masdz dokładnie to na co zasłużyłaś poniżając się przed nim , płaszcząc , idąc z nim do łóżka po tym jak notorycznie jedzie jakąś małolate , a to wszystko z miłości kurwa