Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tgyuh

Co zrobilybyscie na moim miejscu ??? PROSZE O RADE,nie wiem jak mam sie teraz

Polecane posty

Gość tgyuh

zachowac ... Pewnego razu , zupelnie niespodzianie poznalam sympatycznego chlopaka. Pod wplywem towarzystwa dalam namowic sie i podalam mo nr. telefonu . Spotkalam sie z nim raz i 2 raz. Chlopak naprawde, fajny. Poukladane ma w glowie , po dobrych studiach . Kulturalny, moza znim o wsyztskim porozmawiac . Myslalam , ze to sa takie niewinne spotkania . Ale jego gesty coraz bardziej przypominaja mi randki ... Chodzi o to, ze mimo tego, ze go polubilam i dobrze am sie rozmawia, nie ma czegos wiecej, tego czegos... (wiecie o czym pisze) Druga sprawa to taka,ze niedawo tez rozstalam sie z chlopakiem, bylismy razem naprawde dlugo , jest mi ciezko ... No i on znow sie odezwal, stara sie, a ja nie ukrywam, ze wciaz go kocham, a on mnie , jak go widze to miekne, on podobnie, jest nam zel bez siebie. Chcialam zapomniec, zaczac nowy rozdzial wzyciu, ale bez niego jest naprawde zle . Chyba do nas dotarlo,ze naprawde cos do siebie czujemy. Dzis jestem umowiona z tamtym kolega i nie wiem jak sie zachowac . Mam swiadomosc tego, ze w kazdej chwili moge znow miec chlopaka, a nie chce robic tamtemu jakis nadzieji- i nie chce tez zeby pomyslal sobie ten kolega, ze ja juz po 2 spotkanichmysle sobie, ze on chce zeby cosz tego wyszlo. Nie chce go oklamywac, nie chcialabym, zeby keidys zobaczylmie jak ide z moim bylym np. za reke.Dlatego powiedzcie mi, jak byloby najlepiej postapic. Spotkac sie z nim i mu o tym delikatnie powiedziec ... (boje sie jego reakcji) czy odwolac spotkanie i napisac, mu ze wiecej nie mozemy sie spotykac , krotko podajac powod . Jak myslicie??? nigdy nie bylam w takiej sytuacji ?? co mam zrobic ,moze macie ejscze jakies doswiadczone pomysly ???

Gość tgyuh
ja was tak slicznie prosze , kobiety :) wiem, mzoe troche to neidojrzale, glupie, ale czasem kazdy ma takie problemy i nie wie co z nimi zrobic ;/ mam taki"bigos w glowie " . Napiszcie cos

Gość tgyuh
no i nic;/ myslalam, ze kafeteria, to forum, w krotym mozna sie wyzalic, i porozmawiac o swoich duzych i malych problemach, a wiekszosc rozmawia tu na temat np. plytkiego portalu nasza - klasa , ktory dla mnie ne jest nawet najmniejszym problemem ;/

Gość tgyuh
no prosze wassssssssssssssssssssssssssss :((((

Gość co to znaczy napisać
" czy odwolac spotkanie i napisac, mu ze wiecej nie mozemy sie spotykac , krotko podajac powod " napisać ? czyli co list napiszesz? bo jeśli masz na myśli sms to powiem ci że takie rzeczy przez sms to załtwiają niedouczone i niewychowane dzieci z podstawówki :-O

Gość No_Live_No_Mercy
Wg mnie to powiedz temu chłopakowi, a ze swoim byłym pogadaj odnośnie wznowienia związku. Musisz postapić delikatnie bo być może ten kolega się zauroczył i go zaboli to co powiesz ;/ Mam sprawę, zajżyj na mój temat i powiedz co o tym myślisz. Nazywa się "Zdrada czy nadwrazliwość...?" bardzo proszę...

Gość No_Name_No_Mercy
A i nie pisz nic, rozmowa jest lepszym wyjściem

Gość tgyuh
jest to dla mnie nowa sytuacja i nie ukrywam, ze starsznie sie boje, nie mam w tym doswiadczenia . Nie wiem jak mam mu to powiedziec, i nie wiem jak zareaguje, nie znam go na tyle .Praktycznie wcale go nie znam . Oczywiscie mozemy byc znajomymi, ale nic wiecej ... Wiem, ze jesli sie zauroczyl, to nawet stosunek, kolega , kolezanka, nie wyjdzie . Boje sie po prostu . Czy to takie dziwne ?