Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość schtiel

Chora zazdrosc

Polecane posty

Gość schtiel

Witam. Pewnie mnie zlinczujecie za to co napisze ale moj przypadek jest taki: mialem w przeszlosci wiele nieudanych zwiazkow z jednego mnie laska zostawila dla innego , a z kolejnych mnie zostawialy z dziwnych powodow. poznalem moja kochana , jestesmy 4 miesiace i jestem strasznie (zreszta zawsze byllem , mam to po ojcu) zazdrosny. Trzepiam sie np jak czasem sklamie mi w oczy z czyms malowaznym ale sklamie, czy mam racje? zlamala takze obietnice mi dana i ciezko mi jest wybaczyc to. caly czasx o tym mysle i mnie to boli i neiraz zamulam sie przy niej przez to, mam ochote jechac do domu, nie widzeic jej, ale wiem ze ja strasznie kocham... ostatnio dowiedzialem sie czegos zlego o niej od swojego kolegi ktorego znam cale zycie mieszka posasiedzku, ma dziewczyne. cos co wogole do niej nie pasowalo, choc jej tak dlugo nie znam. i komu wierzyc? on nie mialby interesu klamac... ona zaprzecza temu wszystkiemu...czy jesli zaczyna klamac w oczy z drobnymi klamstami to bedzie zawsze? jak mam jej ufac? pozdrawiam wszystkich forumowiczow

Gość znow zazdrosc znow i znow
echhhh....... wiele tematow juz bylo, dopisz sie tam i nie zakladaj nowych:) poszukaj dobrze.