Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eliza22

RAK trzustki

Polecane posty

witam!! czy kots zwas wie coś na temat tej choroby?? u mojej mamusi wykryli jakiegos guza na trzustce:( powiedzieli ze to moze byc nowotwór!! ale jeszcze dokładnie niewiedzą!! dopiero w natępnym tygodniu ma sie skonsultowac z chirurgiem:(:( mają jej operacyjnie usunąc trzustke!! ale czy ta operacja ja wyleczy jesli to naprawde rak?? czy tylko przedłuzy jej zycie o kilka miesiecy?? a czy ten guz musi byc nowotworem czy tez moze byc coś niezłośliwego?? od tamtej diagnozy moje zycie straciło sęs:(:( niewyobrazam sobie zycia bez niej:( (SORY ZA BYKI ALE TO NERWY)

Gość przykro mi naprawde
ale jesli to rak to statystyki mowia ze na raka trzustki umiera 98% chorych :(

Gość przykro mi naprawde
miej tylko nadzieje ze to nie rak i trzymam kciuki

Gość Leticia Calderon
Guz nie musi być nowotworem złośliwym i myślę, że skoro jeszcze nie macie potwierdzenia co tak na prawdę dolega Twojej mamie, to nie powinnaś martwić się na zapas. Ty jesteś załamana... Pomyśl jak musi czuć się Twoja mama. Dobrym sposobem jest zajać się czymś fajnym i miłym. Czymś co chociaż na chwilkę pomoże odciągnąć od przykrych myśli. I mówię to z doświadczenia. Głowa do góry!

Gość 21typ
patryk swaze na to zmarl

CAŁY czas sobie wmawiam ze to nie rak!! ale te złe mysli mi co sekunde po głowie chodzi!! moja mamusia mi tez mówi ze bedzie wszystko ok ale tak na serio to ona chyba tyez zabardzo niewierzy!! ale musze jej to do głowy wbic ze bendzie ok!! mój chłopak tez mi mówi ze to nie rak ze tylko trzeba wierzyc!! WIARA CZYNI CUDA!! ale itak sie boję!!

Gość Leticia Calderon
To normalne, że człowiek się boi. Przykro mi, że musicie przez to przechodzić, ale mam szczerą nadzieję, że wszystko będzie dobrze! Życze Twojej mamie dużo zdrówka, a Tobie więcej wiary. Pozdrawiam!

Jeśli zaszła mowa o resekcji (całkowitej lub częściowej) trzustki, miej nadzieje. Raz - że narośl może być umiejscowiona na zewnątrz, dwa - że wcale nie musi być złośliwa. Trzymam kciuki. Bądź dobrej myśli i nie pozwól by nerwy zżarły Ciebie i mamę :)

dziękuję wam!! nawet niewiecie jak bardzo potrzebowałam tych pocieszających słów!! dziki wam mam ciuyt wieksza wiarę!! teraz siędzę przed kompem i placze:( ale to dlatego ze wierzę ze będzie wszystko ok!!

Musi być :) Moja mama zmarła prawie 3 miesiące temu, miała nieoperowalnego guza głowy trzustki. Wiedziałam o tym od półtora roku. W sumie rok życia "wykupiliśmy" jej, żyła na mieszankach ziół dobranych indywidualnie ... Ale Twoja mama ma CAŁKIEM INNĄ sytuację! Bądźcie dobrej myśli, to bardzo ważne.

nie calkiem blondynka bardzo mi przykro z powodu twojej mamusi!!! i bardzo ci dziekuję za rady!!

Gość trzymam kciuki

Gość gość
Nie pisać do tej spamerki A. Krawczyk! Wystarczy wrzucić ten mail w google, zeby zobaczyć, że ona szuka naiwnych. Podacie swój mail i będziecie dostawać tonę spamu. Za darmo. O, jak tu:www.forumneurologiczne.pl/forum/rt ,33,102,27918,620,742426,polineuropatia-czuciowo-ruchowa " 02.07.2013 13:02 Mam wrażenie, że ktoś chce żerować i zarabiać na ludzkim cierpieniu. Mam tu na myśli rzekomą książkę o polineuropatii od XXXXXXX@annakrawczyk.p l Napisałam i dostałam tylko jakieś reklamy, czegoś co kosztuje prawie 100 zł. Uważajcie, przykre, ale prawdziwe"