Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monnaaa1979

tylko sie załamac.....

Polecane posty

Gość monnaaa1979

witam dziewczyny!!!!jesteem chyba na zyciowym zakręcie:( momentami nie hcche mi sie juz nic.....ostnio nei potrafie dogadac sie ze swoja "przyajciołkA"jest wobec mnie starsznei chamska przemadrzal itp ma pretensje o cos ale nei powie wprost o co jej chodiz nei chhce sie spotkac wyjasnic slucha plotek, poprostu porazka....jaksi czas temu jej facet poprosil mnei o pomoc abym z nia porozmawial bo sie rozstali oki rozmawialm z nia powiediZlam jej ze on mne prosil itp ale teraz wyszlo ze nei wszytko jej pwoiedizlam o czym z nim rozamwial on jej wszystko powieidzail......ja wyszlam na najgorsza...byla o na w stosunku do mnei strasznei zaborcza wszystko musiaal wiedizec co robie skim i gdzi emeczylo mnei to czasami wiec jej nie mowilm teraz wszystko wyszlo....:/rozumiem ze mogla sie zawiesc na mnei ale ja przeprsoilam a ona dalej wierci ten temat ma jakeis podteksty itp slucha plot itp nei mam juz sil, a jeszcze z facetem sie nei uklada porazka nei potarfie znim rozmawiac zamkniety w sobie jest starsznie nerwowy......co mam robic??

Gość wygraj 1 zl
szukać pozytywnych stron życia