Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzeselko

Jak oceniacie krzeselko do karmienia z Ikei? czy ktos uzywa?

Polecane posty

Gość beznadzieja111
beznadziejne są i przereklamowane kupa kasy za to a nie da sie tego nawet złożyć

Gość beznadzieja111
a te drwniane to jeszcze gorsze bo nie ma zabezpieczeń i dziecko wypadnie i sie zabije polecam bettico firma są tanie i super . skladane i solidne i zabezpieczenia mają

Gość Ikea Antilop są super
i sięgają po nie rodzice jak świat długi i szeroki, nawet ci bardzo zamożni! Dorobiło się nawet swojego odpowiednika włoskiej marki Brevi, a to chyba wiele mówi... :)

Gość wsqeewr
ja mam to z ikea i nie mam mu nic do zarzucenia. No jedynie ze sa twarde ale dalam pod dupcie puduszke i jest ok :)

Gość Tak to prawda
w wielu zamożnych domach w EU można spotkać te białe krzesełka Ikea obok Stokke Tripp-Trapp i skoro ludzie tak chętnie je kupują to chyba nie ze względu na cenę, ale coś w nich musi jednak być ;)

ja mam też ikea antilop i jestem bardzo zadowolona. Jednak zaczęłam z niego korzystać jak mały miał 9 miesięcy. Nie używam do niego żadnej poduszki. Mały spędza tam tylko czas jak je lub jak stara się rysować więc nie siedzi tam długo. Cena też jest atrakcyjna. Aha łatwe w utrzymaniu czystości. pozdrawiam

Te z linków kompletnie do mnie nie przemawiają. my mamy takie... http://www.babyclub.pl/product-pol-917-Wielofunkcyjne-krzeselko-do-karmienia-BABYONO-Nowosc-.html Córka zaczęła z niego korzystać jak zaczęła samodzielnie siedzieć i korzysta do tej pory, a ma trzy lata! jest nie zniszczalne i ma tyle funkcji, ze jeszcze nam posłuży. Naprawdę jest to dobra inwestycja. POLECAM!