Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hahakkjakjkjjjjjjjj

pobil..............................

Polecane posty

Gość hahakkjakjkjjjjjjjj

w klotni z moim chlopakiem wtracila sie siostra moj chlopak sie wkurzyl i zaczal ja bic i wyzywac nigdy tak sie nie zachowywal nie wiem co w niego wstapilo. On mnie przeprasza i prosi o wybaczenie nie wiem co robic czy zostac z nim on mowi ze jestem dla niego wszystkim i nigdy juz tak nie postapi jestesmy ze soba 2 lata ponad

Gość ja powinien przepraszac
nie ciebie daruj go sobie, co zdazylo sie raz, moze sie powtorzyc 🖐️

Gość formalnie nieformalny
olej kiepa. zrobil raz to zrobi i drugi. debil

Gość chyba znasz odpowiedz
spierdalac w podskokach od gnoja🖐️

Gość masz szczescie n
ze i tobie nie werdolil, a iostra na chu j sie wtraca w nie swoje sprawy

Gość hahakkjakjkjjjjjjjj
no tak ale mna tez troche szarpal. powiedzial ze nigdy juz to sie nie powtorzy ze obiecuje moja siostre tez chce przeprosic ale ona mu nie wybaczy naslala kolegow jej i powiedzieli ze bedzie polamany i wyladuje w szpitalu boje sie teraz o niego;9 po prostu siostra chciala mnie obronic.. bo mna szarpnal mocno

boisz sie o niego? a o siostre sie nie balas jak jej gębe obijał? no ja cie prosze dziewczyno.swojej krwi sie wyrzekasz zeby z takim pojebem byc?? jakby moj moja siostre dotknał to najprawdopodobniej bym mu tak zajebala ze by w honolulu wyladowal a nie jeszcze by mi go zal bylo. niec h mu gebe obija złamasowi,bedzie mial nauczke.

Gość hahakkjakjkjjjjjjjj
ja mu mowilam i powstrzymywalam jak siostre bil ale nie bylo krwi to bylo takie nie wiem no. on wie ze zle zzrobil i chce ja przeprosic ale jest zapozno.

Gość jjdjfhjfjkffj
a ile masz lat, ile twoja siostra i ile ten dupek?

no to co ze go powstrzymywalas? gdzie tu sens? a gdzie szacunek do twojej rodziny? co matke twoja tez by udezyl jakby sie wtracila? nie ma opcji...nie pozwolilabym na to..wypad i nara i jeszcze bym to rozpowiadala wszystkim zeby mu reputacje zniszczyc,nie kochalabym kogos kto nie sznuje mnie,mijej rodziny i nadwyrezalby moje nerwy bo zawsze to sie moze powtorzyc...moze w roli glownej z toba .nie zycze

Gość hahakkjakjkjjjjjjjj
moja siostra ma 16lat ja 25 a moj chlopak 26lat

no dobra poddaje sie.badz z nim,w3ybacz mu.taka dorosła a taka nierozsadna.powodzenia.kup mu jeszcze giftung na dzien chlopaka.wybacz ale nie myslisz racjonalnie.pa

Gość LiterkoweLiterki
0/10 :P

Gość ooooo taaaaaaaak
polecam gift na dzień chłopaka :P

Gość ale provo haha
ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo hahale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha ale provo haha a