Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak tam jest

Jak tam jest? Czy w góle coś jest?

Polecane posty

Gość jak tam jest

Na pewno nie raz zastanawialiscie się co jest po życiu? Ostatnio myślę nad tym czy w ogóle coś tam jest... Nie da się ogarnąć w głowie tego, że jest jakiś Bóg. A Bóg to nie ktoś, tylko Dobro, a dobro wymyśliliśmy sami, żeby nam było lżej. Z drugiej strony nie wyobrażam sobie, że gdy umrę po prostu mnie nie będzie, moich myśli, mojej egzystencji, bytu. Że po prostu zniknę razem ze świadomością. Niebo...czy to możliwe że nadprzyrodzone rzeczy istnieją? Jezus to postać historyczna, ale Bóg?

widzisz na tym polega wiara że się uważa że coś istnieje mimo że się tego nie widziało/nie rozumie a ktoś/coś ten świat stworzyło ;)

Gość wsiewołod gołodupcew
podobno w niebie wogóle nie gotują ani nie grzeją , więc zimno i głodno. bo dla kilku się nie opyla

Gość jak tam jest
a jak umrę to nawet nie zdążę zapytać: I gdzie ten Bóg?

podobno krowy zamiast mleka dają gorzałę , wszyscy chodzą nago i kopulują gdzie popadnie , kury znoszą zamiast jajek ferrero roche cudowna kraina :classic_cool:

podobno w niebie wogóle nie gotują ani nie grzeją , więc zimno i głodno. bo dla kilku się nie opyla :D:D:D:D:D:D:D:D

Gość jak tam jest
i właśnie dlatego powątpiewam. Bo niby czemu Bóg miał by stworzyć takich głąbów?