Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawa74633

Przebarwienia!!

Polecane posty

Gość Ciekawa74633

Macie domowy sposób na przebarwienia po trądziku? Moze sok z cytryny jak myslicie? Mam takie czerwono-fioletowe przebarwienia. Chyba pod skora jest krew, nie wiem z reszta jak to sie robi ;/ ale jest strasznie meczace ;( i okropnie wygladaja takie plamy

Gość Ciekawa74633
i jak z tym walczysz?

używałam już mnóstwo kremów, z wyciągiem z pereł, rozjaśniających ale to nic nie dało. teraz mam zamiar iść do dermatologa żeby mi powiedział czy mogę to usuwać u kosmetyczki i żeby mi jakąś też polecił bo mam bardzo specyficzną cerę.

Gość Ciekawa74633
Wiesz ja juz sie leczyłam ponad rok u dermatologa i nic nie pomogło, od czerwca chodziłam na kwasy troszke zagodziły buzie, troszke poschodziło, a tydzien temu byłam na głebokim złuszczaniu, pierwsze dwa dni buzia była bardzo ładna jak po solarum, ale teraz skora schodzi mi płatami, mam nadzieje ze te blizny co mam troszke sie splyciły i ze przebarwienia nie beda wyrazniejsze, jutro jade do kosmetyczki wiec sie okaze A jak myslisz z tym sokiem z cytryny?

Gość Ciekawa74633
Wyczytałam teraz, ze wyleczyłas juz tradzik tak? Ja tez miałam robione badania na hormony, bo ten tradzik + to ze nie mam okresu, a biore juz tabl. anty od 2 lat. badania nic nie wykazały i myslałam ostatnio ze to moze gronkowiec? moze powinnam isc na takie badania? Jelsi chodzi o urynoterapie strosowałam przez całe wakacje 3 lata temu i miałam o niebo mniej problemów niz teraz, ale pozniej weszlam w zwiazek i przerwałam, teraz troszke załuje bo moze gdybym nie przerwała nie miałabym zadnych blizn, ani przebarwien bo wtedy nic nie miałam...;/

U mnie sprawa chodziła najbardziej o hormony, żałuje że żaden lekarz do którego wcześniej chodziłam nie pomyślał o badaniach hormonalnych bo przecież już wtedy miałam kłopoty z miesiączką. U mnie jest jeszcze ten problem że miałam ten trądzik bliznowaty i praktycznie po każdej krostce zostawała mi blizna, zresztą tak jest do tej pory.No cóż, taka skóra.myślę że u mnie też najlepszym rozwiązaniem będą zabiegi u kosmetyczki tylko tez muszę wybrać taką kompetentną żeby mi jeszcze gorszej masakry z buzi nie zrobiła:) a co do tego soku z cytryny to nie mam zielonego pojęcia czy to w ogóle ma jakiś sens.Teraz mam zamiar kupić sobie ten effaclar duo bo cerę mam problemową a to podobno jest dobry specyfik.

Gość Ciekawa74633
co to za ampułki wybielajace? i jaka siostra miała wczesniej buzie?