Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość galilanka

do osob studiujących i absolwentów

Polecane posty

Gość galilanka

zaczynam studia w warszaiwe, i nie wiem gdzie lepije mieszkac w wynajetym mieszkaniu czy akademiku, i mam pytanie czy w akademiku sa raczej biedni czy bogaci ludzie? doradzcie cos, mało czasu zostało a chce tez troche poimprezowac a boje sie, ze trafie na drewniaków samych:o a chce troche polatac po imp0rezach po dyskotekach.

Gość AP AP AP AP
jak chcesz poimprezowac to polecam akademik:) Tylko zeby dostac miejsce w akademiku to tez sa jakies wymogi finansowe. W akademikach sa swietne imprezy:D

Gość galilanka
pieniadze mam od starych, sama wyjezdzam do warszawy i chciałabym poznac jakis ludzi, i polatac na imprezy nie tylko w akademiku, moze po 5 misiacach bym zrezygnowała i juz bym miała osoby do zamieszkania boje sie, ze trafie w mieszkaniu na jakis powaznych ludzi, we wszytskich ogłoszeniach jest szukamy, spokojnje, nie palacej osoby, a w akademiku sa tez te bogatsze osoby? Zalezy mi tez na tych klubach typy platinum itp bo to jade do warszawy zeby polatac po fajnych baletach, prosze o odpowiedz

Gość frferer
dopiero teraz się z tym obudziłas?? teraz do akademika sie juz nie dostaniesz,a co do mieszkan to sama drozyzna zostala

Gość galilanka
i czy jako osoba studiów zaocznych moge sie ubiegac o akademik? I jaki polecacie w Warszawie?

Gość galilanka
miałam mieszkanie, ale pracodawcy je sprzedaja i dzis sie dowiedziałam, ze jednak nie bede mieszkac tam i musze sobie zaczac szukac czegos nowego

możesz sie starac bedac na zaocznych.. imprezy sa lepsze w akademiku do klubow tez sie chodzi ;-) co do mieszkania na stancji to jeszcze zdazysz, jak Ci sie akademik nie spodoba. warunki w akademiku moga byc kiepskie. zalezy od uczelni

Gość galilanka
ale ja studiuje na prywatnej uczelni, akademii leona kozminskiego i tam nie ma akademika z tego co wiem

Gość xvbnv
kazda uczelnie ma swoje akademiki wiec nie masz szans kobieto. Poza tym u mnie pierwszaki nie miały szans na zakwaterowanie w akademiku,