Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Antique

Jak mam uwieśc chłopaka ,by zaciągnąc go do łózka?

Polecane posty

Jestem samotną kobietą. Od dwóch lat nie miałam żadnego faceta. Może to i akt desperacji,ale przyzwyczaiłam się do tego,że to mnie podrywają, tym razem ja chciałabym nie poderwac,ale zaciagnac kogos do lozka. Jak mam to zrbic i gdzie ?

Gość obciągnij mu

Gość 0000000000000000000000000
zdesperowana:)

Gość dziecko wez się udław

po prostu zagraj wprost:D. na pewno umiesz, idzcie na kolacje a potem go po ptostu zaciągnij do siebie i do lozka. jesli jestes atrakcyjna to pojdzie ci jak z platka;d

Czy jakijś mężczyzna ma za soba takie doświadczenie? Poznaliście jednego wieczoru jakajś kobiete i poszliście z nia od razu do łóżka ?

Chodzi mi o to,że jak kogoś nie znam ,spotykamy sie pierwszy raz i tego samego wieczoru idziemy się namiętnie kochac ...Podnieca mnie ta mysl...

Gość fasdfads
no i co? dasz mu dupy, on ci się spuści na ryj i se pójdzie a ty kolejna będziesz się żalić na forum czy do niego napisać, czy zadzwonić, czy odwiedzić itd :o

Gość jestes gupia

Gość jhfdjkn
Twoje życie, nie mam pojęcia jak poderwać faceta na jeden raz nigdy tak nie robiłam, ale rozumiem ze to może krecić

Nie chce sie wiazac absolutnie emocjonalnie!!Nie ma mowy o zwiazku. Chodzi mi o sam seks.O to,że przespię się z kims,kogo nie znam!!!

Gość możesz mnie poderwać na kafete
tylko że musisz dojechać na noc:D

Gość fasdfads
jak wspomniałam wyżej, wiele osób myślało w ten sposób co ty. nawet dzisiejszego ranka dziewczyna napisała, że jesj wcześniej nie zależało na związku, że interesował ją tylko seks a potem się zastanawiała czy warto zadzwonić :o uwierz mi, takie tematy widzę prawie codziennie i nie interesuje mnie co ty zrobisz. uprzedzam tylko że potem się będziesz żalić że ten cię nie chce albo o jakąkolwiek inną pierdołę. wyżej ci koleżanka boginilasu odpisała co robić. jeśli tego nie rozumiesz to się pierdolnij z całej siły w łeb.