amelka10 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 Cześc dziewczynki. Proszę pomóżcie. Wczoraj robiłam test ciążowy i wyszła mi bardzo słaba kreska w teście ciążowym bardzo słaba nawet. I dziś rano powtórzyłam i taka sama jest. i cóż to znaczy? pomóżcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Wrzesień 17, 2009 no ale nie zakładaj kilku takich samych tematów :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amelka10 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 sorki ale niezauważyłam że się wysłało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 skoro jest - mimo ze jest slabo widoczna tzn ze wykrywa hormon ciazowy - a to juz wiesz co znaczy.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martta 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 amelka10-będzieszmamusią, szybko do lekarza i zacznij dbać o siebie.Mam nadzieje ze cieszysz sie z tego faktu Ja też miałam taką słabą kreseczkę i to w 3 testach, i byłam w ciąży. Niestety straciłam maleństwo,dlatego prosze zrób wszystko żeby dzieciątko było zdrowe.Ja chcesz pogadac to pisz na emaila.I głowado góry,będzie dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach