Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...x...

CZY UDERZYŁ WAS KIEDYKOLWIEK MĄŻ BĄDŹ PARTNER?

Polecane posty

Gość ...x...

Witam. Czy uderzył Was kiedykolwiek partner bądź mąż? Czy tłumaczą się wszyscy tak samo? że albo to nasza wina bo zrobiłyśmy coś nie tak albo go poniosło i przeprasza i że juz nigdy tak nie zrobi? Ale nie wierzę już w to...zrobi i to po krótkim czasie...

Gość nieeeeeeeeeeeeeeee

Gość dla mnie raz bylby ostatnim
na co czekasz? odejdz!

Gość maturka4
W tej chwili przestał by być mężem lub partnerem

Gość ...x...
ja też nadstawiam ...ale go to nie rusza...

Gość nie.................nie

Gość karolyyyynka
Ja się kiedyś pobiłam z moim, on dostał w pysk, ja dostałam i jakoś żyjemy dalej i się kochamy :P

Gość ...x...
Też na początku miałam odwagę oddać, powiedzieć że ja na to nie zasłużyłam że to nie moja wina...ale to minęło, już tak nie umiem, poddaję się. Czy wam też mówią że zasłużyłyśmy na to?

Gość happy pitbull
mi raz sieknął, ale nie byłam bez winy, także należało mi się :classic_cool:

Gość ...x...
a co zrobiłaś?

Gość sbcd bvfef
uderzyl raz... i wiem ze zaluje tego . ale gdyby znowu sie tak stalo wyrzucilabym go z domu

Gość happy pitbull
zwyzywałam jego matkę i zaczęłam najeżdżać na ojca, więc mi strzelił, żebym się ocknęła z amoku :P

Gość ...x...
pomimo tego że kochasz? skąd tyle odwagi? skąd brać siłę?

nawet jak kobieta zasłuzyła to facet nie ma na nia prawa reki podniesć, ja tam na nikogo z piesciami nie lece

Gość karolyyyyyyyna
U mnie - ja się upiłam ostro, zaczelam go bluzgac, wzielam tabletki psychotropowe (cale opakowanie) krzyczac ze sie zabije :D on wzial telefon zaczal dzwonic na pogotowie, wyrwalam mu telefon i podczas wyrywania on mnie zaczal uderzac (po to by wyrwac telefon i ratowac mi zycie) ...... pozniej jak chcialam wyjsc z mieszkania to zagrodzil mi drzwi, a ja zaczelam go prac po pysku, dostal z 15 razy (nie oddawal mi tylko stal :D). pozniej nie chce mi sie opisywac ale to bylo dawno i sadze ze wtedy oboje zasluzylismy dostanie po pysku...

Gość ...x...
Ja nie wiem czy on zrobił mi takie pranie mózgu że wierzę w to że zasługuję na bicie, wyzwiska czy po prostu to moja wina...

Gość ...x...
wiem że ma rację...bije mnie bo zasłużyłam trzaska po pysku i nawala pięściami a ja sie kule i go przepraszam muszę coś zrobić żeby go nie denerwować jak nie denerwować mężczyzny ?

Gość ...x...
nie napisałam tego wyżej...:(

Gość hahaha ja mojego ex tez
tak lalam po ryju a on mi ani raz nie oddal, teraz sie zastanawiam jak on to wytrzymywal. Jedyne co robil to mi rece wykrecal jak juz nie mogl wytrzymac, a nieraz jak sie na niego rzucalam a on mnie lapal za rece zebym go nie bila to jak juz nie mialam co zrobic to na niego plulam hahaha dobre czasy :D

Gość 19akj4
Nie wiem jak mozna uderzyc kobiete, trzeba byc totalnym zerem i czlowiekiem bez honoru. Ja bym nigdy nie potrafil uderzyc kobiety.

...x.... a opisz jakas sytuacje w ktorej cie uderzyl i powiedzial ze to twoja wina. Czesto jest tak ze to oni przesadzaja, ale zdarza sie i tak, ze sa niektore takie doopy ktore poprostu trzeba lac bo sa nie do zycia.

Gość radiowóz na sygnale
uśmiałam się czytając historię pani wyżej :D a tak poważnie, autorko, co innego dostać raz z jakichś powodów, a co innego być lanym cały czas. otrząśnij się!

kiedyś mi trzymał rece styłu jak plułam na niego to usiadł mi dopom na twarzy to ja zadarłam kulasy na jego głowe i zapiełam na karku, ten runął gębom mi w tzipe i wystawił dope a że ja miałam związane ręce to ugryzłam go w zad

Buuu jak mnie to denerwuje jak kobieta bije mężczyzne a później się dziwi, że jej w końcu oddał... No ludzie kto normalny takie coś wytrzyma

Gość ...x...
Teraz siedzę zapłakana, bo dostałam...w twarz, po rękach za to że dzwoniłam do niego 2 razy jak był w pracy i mu przeszkodziłam i za to że powiedziałam że mógłby raz przynajmniej w ciągu 5 godzin w pracy zadzwonić do mnie i spytać jak się czuję bo jestem chora...

ej ty glupi podszywie to co napisales jest w ogole niezrozumiale, napisz to jeszcze raz JAŚNIEJ :D

Gość ...x...
własnie leże pod biurkiem a monitor zleciał na podłoge, nie dość że dostałam to mi dał dwa kopy jak już leżałam pod stołem...:-(

Gość ...x...
to znowu nie ja napisałam to co wyżej...