Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 23ccc

Dla kogo z Was cierpienie zwierząt jest ważniejsze od cierpienia ludzi?

Polecane posty

Gość yyeeaahh
dla mnie zwierzaki sa wazniejsze ludzie w dzisiejszych czasach to zera niech sie powybijaja, to spadnie zaludnienie na tej zasranej planecie:O

Gość smutnam
smutnamadzia (elo.najka@amorki.pl) DLA mnie.... bardziej wspolczuje zwierzeta niz ludzia... nie wiem czemu ale tak mam... zwierzentom i ludziom niedouku

mnie tez jakos bardziej sciska jak widze cierpienie zwierzat... dlaczego? bo to ludzie je krzywdza - ludzie, istorty rozumne... podobno :/

Gość zwierzetom i ludziom niedouku
zwierzetom i ludziom niedouku

dlatego, ze to "ludzie" robią krzywdę zwierzętom. poza tym one nie potrafią się obronić.

Gość sdfsadfasdfasdf
Mi też bardziej żal zwierząt, one nie potrafią nawet powiedzieć "błagam, przestań", nie moga płakać. Człowiekowi zawsze ktoś pomoże, zwierzakowi nie.

Gość errwer
Wy wszyscy którym tak strasznie żal zwierzątek - jecie mięso?

Gość errwer
w takim razie smutna Madziu jesteś głupia, pusta, fałszywa i dwulicowa. Żal Ci zwierzątek, ale wpierdalasz ich mięso az Ci się uszy trzęsą. A one zostały zabite własnie dla Ciebie, tak tak, poderżnięto im gardła żebys mogła to wpieprzać, a potem pisać na forum jak to kochasz biedne zwierzątka

to nie zmienia faktu,ze wole zwierzatka niz ludzi debilu ty... ;)jem tylko kury i świnki ;) Pieska lub kotka nie zjadla bym zazdne miliony...

errwer w takim razie smutna Madziu jesteś głupia, pusta, fałszywa i dwulicowa. Żal Ci zwierzątek, ale wpie**alasz ich mięso az Ci się uszy trzęsą. A one zostały zabite własnie dla Ciebie, tak tak, poderżnięto im gardła żebys mogła to wpieprzać, a potem pisać na forum jak to kochasz biedne zwierzątka ale tu chyba chodzi o katowanie psów, kotów, o warunki w jakich trzymane sa zwierzeta w zoo, cyrkach... oglądałeś kiedys animal planet? "policja dla zwierzat"? zobacz moze zrozumiesz.

Gość nbnkm.m/.
"ale tu chyba chodzi o katowanie psów, kotów, o warunki w jakich trzymane sa zwierzeta w zoo, cyrkach... oglądałeś kiedys animal planet? "policja dla zwierzat"? zobacz moze zrozumiesz." ogladales filmy co dzieje sie w panstwach typu Korea Pólnocna, co dzialo sie na Bałkanach, co dzieje sie w Afryce itp?...jak ludzie są upadlani?... moze zrozumiesz.

Gość mnie też bardziej...
rusza krzywda zwierząt niż ludzi.

Dla mnie. Mięsa nie jem bo zwierzęta szanuję. A ich cierpienie obchodzi mnie bardziej bo one nie mają szans ochronić się przed okrucieństwem ludzi.

Gość errwer
Czy mi się wydaje czy w temacie nie ma słowa o tym KTÓRE ZWIERZĄTKA LUBISZ? Może wy oddzielacie - kotek jest fajny, świnka jest bee. Dla mnie zwierzę to zwierzę. Wszystkie kocham i żadnego nie zjadam. A Wam gratuluję wybiórczego, ale jakże bzdetnego "kochania zwierzątek". Dla niewtajemniczonych - świnie są bardzo inteligentne, prawie jak psy.

Gość dla ciebie to wybiórcze
dla mnie względy kulturowe, ktore ukształtowały takie a nie inne postrzeganie danych zwierzat.

Gość ale swinie to zwierzeta
hodowlane a psy, koty zwierzeta domowe - przynajmniej w naszej cywilizacji zachodniej.:P

ogladales filmy co dzieje sie w panstwach typu Korea Pólnocna, co dzialo sie na Bałkanach, co dzieje sie w Afryce itp?...jak ludzie są upadlani?... moze zrozumiesz. rozumiem ale to nie zmienia faktu ze bardziej zal mi zwierząt niż ludzi. Rozumiem ale to ludzie sa sobie winni. Istoty rozumne ktore nic tylko sie wybijają nawzajem. Zwierzeta nikomu krzywdy nie wyrządzaja a i tak sa zabijane, wybijane, mordowane dla futerka albo kości. Czy one sa winne głupocie ludzi? nie...

Gość no bez przesady

Gość errwer
No dobra, uważajcie co chciecie i zjadajcie ich zwłoki, głaszcząc w tym czasie ukochanego pieska. Dla mnie to jest równoznaczne z tym jakbym powiedziała: "Żal mi ludzi oprócz Murzynów".

Gość oho zaraz zacznie sie gadka
w stylu: jecie padlinę itp.:P ale za to jaka dobra ta "padlina"...zadne warzywko jej chyba nie dorówna.:D

Gość Zawsze mnie smieszyli ci
ktorzy tak wielce kochają zwierzatka a ludziom wnet by wydrapali oczy za odmienne zdanie.

Gość gosia bambosia
Kocham zwierzęta bardziej niż ludzi. Zwierzeta kochają bezwarunkowo, zawsze, cokolwiek zrobisz. Krzywda zwierząt mnie uderza bardzo. Od ponad 10 lat jestem wegetarianką, ponieważ zrozumiałam to co ktoś pisał wyżej - przez takie osoby jak ja zabijano zwierzęta.