Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dorota_żona

Ja - do tej pory żelazna DZIEWICA, teraz zdradzam i chcę więcej!

Polecane posty

Gość nie ma slow na takie
wyglad na to, ze wedlug autorki to norma, zeby sie rznac na lewo i prawo i znalezc sobie odpowiednia osobe do lozka i do ruchana, a potem myslec o slubie.... bo jak sie ma jednego partnera, to jest sie gorszym i trzeba nadgonic stracony nie przeruchany czas....... zenada..........

Gość ten topik to
prowakacja starego kurwiszona

Gość ikarus
dużego chociaż miał?

Gość już wiem dlaczego
jestem sama. ja nie pozwalam sobie na takie łajdactwo. kobieto, jak można. kiedyś seks przestanie być ci tak potrzebny, i co wtedy? z kim będziesz? a ty - kim będziesz? poza tym to wszystko możesz dostać od meża.

Gość Dorota nie przejmuj sie
tymi tekstami, tu zwykle pisza zakompleksione chlopy, choc to forum dla bab. Od razu identyfikuja sie z Twoim mezem, wiec oczywiscie wyzywaja Cie i nie nawidza. Ja Ci powiem, ze troche pozno, ale w koncu poznalas, co to byc kobieta, i powiem Ci - to dopiero poczatek. wielokrotnie z zahukanej pod pantoflem dzieweczki budzi sie pod wplywem przypadku lwica, ktora zaczyna decydowac o swoim zyciu. Mezczyzni tak robia od zawsze, kobiety dopiero sie ucza. Oni chca miec darmowe sprzatczki i sluzace, wiec im sie to oczywiscie nie podoba. rob swoje i nie sluchaj obelg, sama wiesz co dla Ciebie dobre. I pamietaj ze generala tylko general moze obrazic ;)

Gość to ciekawe ze tak tu
na autorke bluzgacie, czyzbyscie chlopcy sami tak nie robili??

Gość nanananananazzaaaaaaaaaaa
hahahahahaha, ale brednie!!! znow bronicie baby:D:D:D:D:D:D hahahahahaha, tak samo jak tej, co dziecko zrobila na imprezie.......... zenada.... nie ma tu czego czytac. aha, jestem kobieta jekby co:D

jak czytam takie teksty to dochodzę do wniosku że jednak nasi przodkowie mieli dużo racji w np ukamienowaniu takiej osoby jak ty..zaraz zostanę obrzucony błotem ,ale o co mi chodzi... chodzi o to ,że przysięgając wierność to teraz łamiesz , ja rozumiem że taki seks jaki opisujesz jest bardzo podniecający itp ,ale ty nadal łamiesz przysięgę bo ten seks przychodzi tobie lekką ręką i że tak powiem bez większych konsekwencji bo nawet jak sie wyda to będzie płacz przepraszanie i może uda się uniknąć odpowiedzialności bo mąż przebaczy.Jeżeli natomiast w momencie wykrycia twojej zdrady groziło by ci ukamienowanie to już twoje wybryki są mniej opłacalne ze względu na konsekwencje i być może znalazła byś inną opcję na poprawę swojego życia seksualnego ale z mężem np rozmową i zasugerowanie mu czegoś kupienie zabawek erotycznych filmów i innych. Takie proste ,a jakie skuteczne

Dodam jeszcze że chodzi mi bardziej o porównanie aniżeli skłaniał bym się do czynu kamienowania bo tutaj dochodzi do innych wypaczeń w 2gą stronę przeginanie pały. Jednak niektórym wyzwolonym kobietom czy tez facetom przydał by się nieraz taki obraz kata to by się przestało wam w dupach przewracać i byście 2 razy się zastanowili na czymś dochodząc przy tym do leprzego rozwiązania. W tym przypadku szczera rozmowa z męże w stylu: -kochanie musimy porozmawiać o naszym współżyciu ostatnio kręci mnie x , y, z i sprawa załatwiona kawa na ławę on tez musi pomysleć postarać się ciebie zadowolić bo jak nie to grozi to właśnie zdradą ,a nie jakieś po cichu dawanie dupy

Gość 1010474
dokladnie, ktos proponowal jej rozmowe z mezem i urozmaicenie seksu, ale po co..... lepiej zdradzic. i jeszcze sie normalnie wypowiadac, ze przeciez zycia szkoda:D co za tepota.

Gość Rozkminiona
PROWOKACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Interpunkcja - perfect, styl - bardzo dorosłej i dojrzałej emocjonalnie osoby. Ponadto, nie wierzę w to aby poukładana kobieta, mająca męża i sztywno trzymajaca sie swoich priorytetów zmienial poglądy w kilka godzin i dała doopy przypadkowym kolesiom w jakims kiblu dyskotekowym... jasne, przy znajomych i innych ponadto ludziach... I ta wyświechtana delegacja męza... sąłbe prowo, oj slabe.

Gość rozsadna
dla dobra rodziny powinnas sie nie spotykac z innymi. ale nie czytaj wypowiedzi tych ktore cie mieszaja z blotem bo 84% ludzi musi w malzenstwie sprobowac czegos nowego. one tez nie sa swiete a chca za takie uchodzic. zal po prostu. zawsze jest tak ze szuka sie gorszych od siebie wiec moze sie troche zastanowcie i nie podciagajcie wszystkich kobiet pod "dziwki" i "kurwiszony" jesli przezyly jekas przygode!! popatrzcie jak wszystkie stare zgorzkniale babki obgaduja innych, szukaja gorszych od siebie, i wytykaja bledy zyciowe a same maja to samo na sumieniu albo gorsze bo swojego sie nie widzi. i wy wszystkie jestescie takie same!!!!:-}

Gość no taaaaaaakkkkkk
84% a co to za statystyka? z gazety jakiejs czy z onetu sie uczymy zycia?:D:D:D:D:D

Gość Eweliniastaaaa
Ale czym Wy się podniecacie?? Prowokacja?? Ol noł..

Gość Co tu gadać wiele...
Suka i tyle jak one wszystkie

Gość masz rację.............

Gość do prawiczkow z kafe.....
Widzicie zwolennicy i poszukiwacze dziewic?? wlasnie tak sie moze skonczyc wasz zwiazek. wyzywacie dziewczyny ktore maja jakies doswiadczenia a te wasze dziewice jeszcze gorsze. znam zreszta kilka takich co ciagle swiete udaja a to co wyprawiaja to szok.

A czemu gorsze? Niedziewice niby nie zdradzają? Jeszcze zaraz napiszesz, że jak jakaś miała 20 partnerów do 25 roku zycia to potem nagle zmieni się w cnotkę, bo się wyszalała. :D🖐️ Każda zdradzi, więc już lepiej żeby to była dziewica. :P🖐️

Gość do prawiczkow z kafe
A czemu gorsze? Niedziewice niby nie zdradzają? Jeszcze zaraz napiszesz, że jak jakaś miała 20 partnerów do 25 roku zycia to potem nagle zmieni się w cnotkę, bo się wyszalała. No ale wedlug waszych wpisow na kafe to porzadna kobieta to tylko dziewica. zadna inna. reszta to same szmaty. no chyba ze jak juz taka rozdziewiczysz to ci nie przeszkadza ze inny ja tez posuwa.