Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nasttttttttolatka

PAPIEROSY! / pomocy, błagam...

Polecane posty

Gość nasttttttttolatka

Teraz pewnie mnie ochrzanicie.. ale ja wiem, że to był błąd. Chodzi o to, że mam 16 lat, tzn 17 rocznikowo. No i palę. Nie codziennie, ale co 2 dni na pewno.. Może jest to dziecinne i głupie, ale wiadomo jakie jest myślenie osób w moim wieku : wszyscy to robią więc ja też. To już tak trwa od wakacji.. Z klasą byliśmy w ostatni dzień szkoły na wagarach, chłopacy zaproponowali no i tak się zaczęło. Dodam, że wydaję mi się, że nie jestem uzależniona.. robię to dla przyjemności, nie z musu. Tylko mój problem polega na tym, że dostałam 'wezwanie' na badanie krwi - za około 2 tygodnie.. I boję się, że to wyjdzie, że lekarz powie coś mojej mamie.. Moi rodzice są dosyć surowi i by mnie chyba zabili, gdyby dowiedzieli się że to robie.. ;/ No i pytanie brzmi : czy jest taka możliwość, że to wyjdzie? (że palę..)

Gość ciekawe jak
ale i tak rzuc to w cholere

Gość nasttttttttolatka
rzucę na pewno, ale co z tym badaniem?

Gość dbaqs
nie srajzarem przynormalnym badaniu nawet jakbys była nacpana to nic nie wykaze. wiem bo przechodziłem przez to. dragim rzucilem ale szlug pale 1. ramy dziennie zaczynało mi siepodobnie takze powiedzsobie finito pale 6 lat a ju mam słabe serce i płuca.qrde faja faja fart ze impotentem nie jestem:D takze rzucaj to cholerstwo młodziutka