Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zagubiona87

Zmiana Dianę na Logest, a ciąża

Polecane posty

Witam... W sumie to nawet nie wiem od czego zacząć, tyle tego jest :( Mój problem polega na tym, że 17.08.09r. do 06.09.09r. brałam Dianę (pierwsze opakowanie), ginekolog zmienił mi tabletki na Logest nie informując, że ma nie robić 7 dniowej przerwy !! Standardowo zrobiłam 7 dniową przerwę i 14.09.09r. zaczęłam brać Logest, 16.09.09 czyli w 3 dniu brania tabletki kochałam się z moim narzeczonym (skończył we mnie). Dziś weszłam na internet i włosy stanęły mi dęba po tym jak przeczytałam, że przy zmianie tabletek z mocniejszych na słabsze nie zachowuje się przerwy 7 dniowej, a jesli juz to stosuje sie dodatkowe zabezpieczenie :( :( W dniu dzisiejszym prawdopodobnie zaczęły mi się dni płodne, pobolewają mnie jajniki, jestem osowiała, lekko senna. Jakie jest prawdopodobieństwo, że zajdę w ciążę ?? Możliwe są objawy jajeczkowania przy braniu tabletek anty ?? A może te bóle są skutkiem zmiany tabletek ?? Bardzo bym prosiła o szybką odpowiedz :((

Gość mamisssss
najlepiej jak jutro wykonasz test, byc moze jestes w ciazy i musisz szybko przestac brac tabsy