Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda18_trochezaklopotana

chlopak zaprosil mnie na wesele... co zrobic...

Polecane posty

witam wszystkich otoz jestem z moim chlopakiem para od 3 miesiecy. zaprosil mnie na wesele ktore odbedzie sie w pazdzierniku gdzie zostane przedstawiona calej jego rodzine oraz rodzicom ktorzy tak naprawde nigdy mnie nie widzieli mimo iz znamy juz dlugo czas..kobitki powiedzcie mi.... czy wypada mi z nim isc?? i jak sie ubrac?? jaki stroj wybrac? jak sie zachowac na takiej imprezie w obecnosci jego rodzicow??

idz,zaprosil cie wiec cos o znaczy.a ubierz sie jakas sukienke i do tego bolerko lub jakich zakiecik.a zachowanie jak to wsrod ludzi.przede wszystkim chlopak powinien cie przedstawic witasz sie z rodzina i mozesz zaczac jakas rozmowe ale na weselu sie nie gada tylko bawi :)

No jasne że wypada!:) Ubierz się ładnie, odpowiednio do figury, elegancko ale podkreśl swoje atuty:) a i jeszcze buciki wygodne i sprawdzone! Jak się zachować? Bądź grzeczna i miła: :P Żartuję:) Najlepiej na luzie, bądź sobą ale pamiętaj o rozsądku- nie przesadź z alkoholem!!!! Nie "wieszaj" się na swoim chłopaku, znajdź czas na chwilę rozmowy z jego rodzicami. Nie obgaduj innych dziewczyn/kobiet, ich ubioru czy zachowania. zatańcz z jego ojcem, jeśli Cię poprosi a jeśli nie, sama go poproś, a co tam!:p Życzę Ci szampańskiej zabawy:)

Witaj. Idz na to wesele i baw się świetnie :) Nie masz czym się martwic, chłopak zaprosił Cię, widocznie mu na Tobie zależy :) Co do stroju, to sugeruję nie wybierac zbyt szykownych kiecek, ale też nie przesadnie skromnych, idz tak żebys sie czuła dobrze i naturalnie, zachowuj się też naturalnie, bez jakiś udziwnien ;) będzie napewno bardzo fajnie :)

dziekuje Wam bardzo za wypowiedzi dla mnie to taka zupelnie nowa sytuacja....

Gość van armin
ja pierdole! mloda,ale masz problemy :/

Gość mufkaa
i uprzedzam, że "przyszli teściowie" zazwyczaj proszą do tańca swoje synowe :)