Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie 26 stka

Jak zinterpretowac ten sen

Polecane posty

Gość prawie 26 stka

Wiem, nie jestem nastolatka by pytac o takie pierdoly, ale po prostu musze bo nie daje mi to spokoju. Od jakiegos czas sni mi sie kolega z ktorym razem chodzilam do podstawowki! Czyli ponad dziesiec lat temu. Od tamtej pory nie mieslimy kontatku, wiec jest to dla mnie conajmniej dziwne. Pomimo 26 na karku nadal jestem singlem i nie raz w zartach prosze przeznaczenie by mi kogos zeslalo. Czy ten sen to jakas podpowiedz?? czy wierzycie w takie cos?? powiem nie traktuje tego jak wyrocznie (bo i tak sie nigdy juz nie spotkamy) ale to jest dla mnie conajmniej dziwne, ze po tylu latach i to wlasnie on mi sie sni! Dziwne to..!

Gość gitarra
widać do tej pory jdynie on poruszył głębiej Twoje uczucia.. więc tęsknisz do tego stanu, któy akurat Ci się z nim kojarzy...

zapisz sobie to co ci sie śniło i czekaj. możecie mi wierzyć lub nie ,ale miałem 2 sny prorocze w życiu. Beka z tego bo sny były bardzo charakterystyczne mianowicie przedstawiały one pewne sytuacje ktore zapamiętałem po przebudzeniu i za jakis czas ( 3-4 miechy ) to sie wydarzyło. Fajne uczucie tym bardziej ze to nie było zwykłe dejavie ( nie wiem jak to się pisze ) tylko wcześniej pamiętałem ten sen ,a w trakcie jego spełniania mocno mnie skwasiło ,aż w głowie mi się zakręciło

Gość sny są naszą podswiadomoscią
to co odpychasz w cioągu dnia, pojawia się w snach. i chyba cos w tym jest, jesli blizej się nad tym zastanowic

Gość prawie 26 stka
hmm no cos w tym musi byc, ale pamietam nasz kontatk byl najlepszy gdy bylismy dziecmi, moze mielismy po 10 lat...wtedy jeszcze czlowiek nie wie co to uczucia

Gość prawie 26 stka
taki jeden koles, swietny post:) akurat tez mi sie przytrafilo razy to co sie przysnilo, ale nigdy to nie dotyczylo drugiej osoby i to w takim stopniu, i na dodatek kogos, kogo widzialam ostatni raz ponad 10 lat temu! Nie raz mam tak ze pomysle o kims a ten ktos zadzwoni itd..ale akurat on mi sie sni i nic wiecej...