Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

princess*

studia

Polecane posty

ide na 1 rok studiow zaocznych i strasznie sie boje..boje sie tego ze bede odludkiem i tego ze nie poradze soebie bo musze polaczyc prace ze szkola..czy wy tez sie tak baliscie waszego 1 roku studiow??pozdrawiam

Gość mufkaa
ja też rozpoczynam studia, ale dzienne. i pierwszy dzień mnie przeraża. ciągle myślę, że nie znajdę sobie znajomych i będę sama.

oj dziewczyny będzie ok, studia to piękny okres w życiu i to nie w gimnazjum, nie w LO poznaje się najwięcej ludzi, ale właśnie na studiach. Tam nie da się być odludkiem:) głowa do góry, wiem co mówię, będę już na 4 roku-stara dupa...

Gość snava
też zaczynam zaoczne i też pracuję, ale jakoś jeszcze się nie przejmuję. Damy radę ! ;D

ja jestem cala zestresowana juz 2 pazdiernika mam inauguracje tez wlasnie bardzo sie boje ze bede sama aaaaaaaaaaaa

Wy macie chociaż inaugurację, pamiętam jak ja szłam na 1 rok to 1 października musiałam stawić się na zajęciach. Nikogo nie znałam.

Gość snava
ja mam inaugurację 26 września, a 27 zajęcia od 8 do 19. Jaki kierunek będziesz studiować ?:)

Gość mufkaa
mam nadzieje, ze bedzie tak jak mowicie.

Gość snava
Dziewczyny, jak w liceum i w innych szkołach miałyście znajomych, to czemu na studiach ma się nie udać? :>

Gość olka......8888888
jest ktos z was dobry z matmy zeby mi pomoc w zadaniu w dwudziestoosobowej klasie, w której jest 8 dziewcząt, rozlosowano 6 biletów do kina. Oblicz prawdopodobieństwo tego,że bilety otrzymają dokładnie 3 dziewczęta.

Gość mufkaa
tylko ze w liceum byli znajomi, a tu będę sama w obcym mieście.

ja administracja...ja codziennie od ludzi slysze ze jestem ''wredna;; wiec mam sie czego obawiac;)