Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyzale sie

moge sie wyzalic? chcialabym dzidziusia

Polecane posty

Gość wyzale sie

tak jak wy, okragly brzuszek , cieszyc sie zakupami dla niemowlat z moim facetem rozmawialismy na ten temat juz 2 razy , on uwielbia dzieci ,zgodzil sie ale kiedy ?????? znajac facetow nie powiedza kochanie zrobmy sobie dziecko .:O wczoraj rozmawialismy z znajomym , ktoremu urodzi sie dziecko i pytanie do mojego a kiedy wy ? odp: no cos ty ja jeszcze nie mam czas :( az plakac mi sie chce ,tez bym chciala :( ehhhh..

Gość wyzale sie
no tak do dziela heh co mam go przywiazac zeby sie we mnie sie spuscil (przepraszam ) :D facet to takie trudne stworzenie on to by chcial tak : wpadnac a jak ja mam wpadnac :O nie zabezpieczamy sie ale on sie nie spuszcza we mnie :( a do lozka go nie zakandankuje :P juz wiecej nie bede poruszac tego tematu z nim teraz jest mi zle ... bardzo zle ..:(

Gość lettizia
abraja wyslalam maila do Ciebie

Gość wyzale sie
:D hehe upij to on dopiero wtedy nic nie moze :O j

Gość wyzale sie
jego znajomym co troche sie dzieciaczki rodza moim tak samo , w naszych rodzinach tez on kocha dzieci i czemu go nie porusza :O ? teraz mam taki zal ze bym normalnie go z mila checia ......:(

Muszę przyznać, że ja ze swoim mężem dużo rozmawialiśmy o dziecku, ale nigdy nie mówiliśmy kiedy chcielibyśmy je mieć...

Gość wyzale sie
on 26 ja 24

Gość wyzale sie
oboje mieszkamy zagranica , (nie razem )

no to tak recepta na zaplanowana wpadke ;) 3 lampki wina na głowe,potem taniec na stole (ty lub partner do wyboru) nastrojowa muzyka i ani słowa o dziecku i jescze zrób tak zeby ci płodne wypadły a jak bedzie chciał wyskoczyc to sciskasz go udami(uda kbiety to najmocniejszy miesień w jej całym organizmie mogacy zmiażdżyc klatke piersiowa )i trzymasz przez kilka sekund no i po sprawie

Gość wyzale sie
rozmawialismy 2 razy o tym , powiedzialam ze bym chciala on tez ze chce ale chcec a zrobic to duza roznica juz teraz nie bede nic mowic ...temat zamkniety do mnie taki mam zal , zeby chociaz odp ze kiedys tam... nie on odp cos ty ja nie mam czas :O jestem wsciekla

Gość wyzale sie
2 lata abraja :) moze skorzystam tylko wytlumacz mi jak go scisnac najlpiej w jakiej pozycji ? wiesz on wazy sporo ja malo :D no a teraz plodne dni wystapia w srodku tyg wiec kicha z winkiem po praca :( tylko ze on potrafi mnie sciepnac z niego :D hehe

Gość wyzale sie
ten przepis zaraz humor mi poprawil :)

Gość wyzale sie
tylko ze on tak spory jest ze przy misjonarskiej pozycji nie wchodzi w moje uda :D:D ale wyprobuje za 2 tyg :P

no to tak...ty lezysz na plecach z nogam opartymi na jego barkach,on wiadomo co ci robi a kiedy dojdzie do kulminacyjnego momentuotaczasz go za szyje lub klatke piersiowa ale za szyje lepiej bo mozna odciac dpływ powietrza i wtedy juz sie nie wywinie tylko pamietaj mózg obumiera po 4 minutach bez tlenu wiec popusc mu toche tak po minucie ;) zawsze mozesz posmarowac tyłek super glue ;)

Gość wyzale sie
:D ok zapewnie mu dotlenienie :P

Gość o kutfa
nie moge ;) ;) ;) bo zdechne skad ci sie roja takie wizje Abraja? bierzesz coś?;)

Gość klasa na obcasach
podzioraw prezerwatywe:P

Gość wyzale sie
jak mam je podziurawic jak sa zapakowane:D ?

Gość saddasdas
dzidziusia srusia..... DZIECKO GŁUPIA C>.>>

dziurawienie przerwatyw odbywa sie nastepujaca bierzesz nowa fabrycznie zapakowana paczke i odwijasz z folii przy swoim kchanym a w czasie gdy ten idzie sie umyć czy costam podmieniasz do tej nowej paczuszki przygotowane przez ciebie prezerwaytywy z niespodzieanka czyli igełka robisz dziurke przez całe opakowanie i hejka a mezusiowi który nie chce tego uzywac bo przeciez wyskakuje i po co mu to tłumaczysz ze stoickim spokojem ze to tylko dla tego ze bardzo go kochas i chcesz oszczędzic mu nerwów i niech sobie spokojnie kończy w tobie na dowód pokazujesz ze sa testowane elektronicznie i wogóle wmawiasz ze to bedzie dla ciebie najwieksza rozkosz