Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyzale sie

moge sie wyzalic? chcialabym dzidziusia

Polecane posty

Gość wyzale sie
abraja ty masz naprawde kobieto pomysly :D ale dzieki za kazdy pomysl :) nigdy nie mialam przy sobie prezerwatyw i teraz tak nagle bym je miala , zreszta a co tam :P

nawet polecam artykuł o nerwicy meskiej wywołanej wyskakiwaniem z kobiety tylko musisz poczekac az go napisze ;)

jest jeszcze jedna mozliwośc tylko dośc okropna i wiesz...hmmmm taka odstraszajaca... ale t juz desperacja na maxa pisze to tylko bo musze inaczej bym sie nie przyznała ze kiedyklwiek to napisałam więc...robisz mu dobrze..ręka lub ustami ale lepiej reką do aioutkiego końca i to co ekhm...wypłynie chowasz jak skarb i szybciutko lecisz do łazienki i wcierasz wiesz w co ja przepraszam naprawde ze tak pisze ale moze to bedzie twoja ostatnia deska ratunku...;)

Gość wyzale sie
on tylko wyskakuje podczas stosunku przerywanego w prezerwatywie zawsze sie spuszcza do srodka :) wiec niezly pomysl :D

Gość wyzale sie
hehe tez tak raz zrobilam :P no ale malo tego wepchnelam :P balam sie troche :D

Gość totalna porażka
a potem dziecku bedzisz mogła powiedziec ze palcem robione buahahha

Gość sarlinee
Użyj żelu nawilżającego i nawilż wnętrze twojego kwiatuszka ;) jak będziesz bardzo mokra, to jest szansa, że on tak szybko dojdzie, że nie zdąży wyjąć. Przynajmniej mój tak ma. Parę razy "zawalił" hehe ;)

albo wiem posmaruj mu jadra pasta d zebów mentol ma działanie rozgrzewajace i może pozwol mu przeoczyc ten moment ja serio z ta pasta pisze bo moja koleżanka..tak robi jak hce sie kochac z facetem bez gumki

Gość wyzale sie
dziewczyny wasze pomysly sa boskie :D nie no pasta niebede smarowac ale moze przy ssaniu wezmne cukierek mietowy ? ;)

NIEEEEEEEEEEEEEEEEE bo go zacznie palic w srodku i nici z seksu musza byc jadra

Gość firefox
Nie wyobrażacie jak ja marzę o dziecku :(

Gość wyzale sie
ja mialam na mysl jadra :) tylko tak glupio ze pasta ;) co pomysli hehe no chyba ze powiem ze to go pobudzi :D:D

Gość sarlinee
A teraz HARDCORE ;) Daj mu narkotyków - kodeinę, trawkę, takie najsłabsze i w minimalnych dawkach (zapytaj u dealera jak dawkować ;)) i wtedy niech się dzieje wola nieba - nie będzie wstanie kontrolować swoich odruchów :)

Gość wyzale sie
firefox Nie wyobrażacie jak ja marzę o dziecku a u ciebie z jakiego powdu ,jesli zapytac mozna ?

ten to jest dopiero głupi...owijasz członka w folie aluminiowa i rbisz to ustami podobno odlot taki dla feceta ze hej ja mam taka ksiazke o takich dziwnych? rzeczach żadko stosuje bo jak raz robiłam jeden numer z mim facetem to uciekł z pokoju i wiecej nie chciał he he powiedział ze jestem, nieobliczalna i ze sie mnie boi ;)

Gość wyzale sie
sarlinee narkotyki odpadaja :P:D juz tyle razy chcialam jak byl pijany ale nigdy nie potrafil dojsc :O ale teraz dzieki wam mam inne metody:D

sarlinee zajebisty pomysł oże najlepiej pigulke gwałtu? chociaz po amfie i extazy sie bardzo chce i mozna długo

Gość wyzale sie
abraja pisz pisz :D:D

Gość proponuje inseminacje
:P prezerwatywa musi byc nawilzajaca.plemnikobojcza odpada. po bzykanku zabierasz gumke z zawartoscia i pedzisz do lazienki.kladziesz sie na podlodze i dokonujsze samozaplodnienia. uzyj najwiekszej strzykawki jaka jest w aptece i po klopocie. skuteczne i sprawdzone. znajoma tak wlasnie zrobila SOBIE dziecko :P powodzenia ps.moja siostra ma dziecko ze stosunku przerywanego .....czyli wpadka tez wam "grozi"-hehe

u mnie(jak to brzmi) a wiec u mnie w Anglii niektóre małolaty wierza ze jedynym i własciwym zabeezpieczeniem jest wypicie przed stosunkem MountainDew(taki napój izotoniczny) ehhh nic dziwnego ze przy takiej wiedzy aborcja jest tu legalna,bezpłatna i do 6 tego iesiaca i zalczana do metod antykoncepcyjnych...

Gość wyzale sie
a z ta folia to trzeba mocno zwiazac raczej wiesz owinac czy jak ?chcialabym mu tez odlot zrobic hehe :D

wiem zróbcie sobie seks ala Ludwik 14 i jako zabezpieczenie polecam wydrązoną połówke cytryny złozona na szyjke macicy a dla niego uszyta ze skóry prezerwatywe zawsze ożesz jako krzyk mody zproponowac prezeratywe ecznie robona na drutach z włoczki z merynosów lub angry...podobna miła w dotyku i mozna praC ;)

Gość wyzale sie
haha dobre :P ale z ta strzykawka kurcze nie wypali raczej :(:D o on gumke zaraz wyciepuje :O

Gość wyzale sie
wyrzuca*;)

Widze, ze ladne plany masz, ale racjonalnie to moze POROZMAWIAJCIE JAK DOROSLI! Chcesz, zeby nagle stwierdzil, ze ojcostwo nie jest dla niego i uciekl? To jest decyzja dwojga ludzi! Nie mozna faceta wrobic. Ja jestem w 16 tygodniu ciazy i jestem bardzo szczesliwa. Moj chlopak powiedzial mi pewnego dnia, ze chcialby miec ze mna dziecko. Ja myslalam, ze poczekamy ale po przemysleniu stwierdzilam, ze to rzeczywiscie dobry czas i teraz ciesze sie, ze ze mna porozmawial a nie przebil gumke!!! Chyba bym sie zalamala psychicznie! Chcesz z ta osoba spedzic cale zycie, po co najpiekniejsza jego czesc, czyli nowe zycie powstale z was zaczynac od klamstwa.

Gość wyzale sie
on chce bo rozmawialismy o tym juz , chce miec ze mna dziecko /dzieci tylko on bardzo nie jest zdecydowany , chce ale on nie nalezy do tych co pierwszy powie : chodz zrobimy sobie dziecko , wolal by z tzw wpadki

Gość pdnosnik
ej gdzie sie podziałyscie???

Gość wyzale sie
ja byw forum ale myslalam ze moj topik znikl :D no nic rozmawialismy z moim wiec beda staranka ale jeszcze troche zaczekamy :D oznajmilam mu ze jak nie bedzie chcial to sama sie z nim zaplodnie :P smial sie i powiedzial ze chetnyjest :P:D wiec ok jest

Gość wyzale sie
nawet pelny wytrysk byl :P tylko akurat nie w dni plodne :D ale one dopiero niebawem nadejda:P:D wpusiujcie sie nie dajmy topikowi umrzec :D