Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smuntaosoba

jestem smutna bo...

Polecane posty

Gość smuntaosoba

mam głupią matkę, która mi zniszczyła życie. Jest strasznie głupia ona jak dla mnie. Nie mam przez nią pracy ani gdzie mieszkać. Obraża mnie od dziecka w sumie. Jest przeklęta. Zyje tylko swoim sieroctwem. Zacięła się głupia baba czy co? Może wreszcie umrze i dołączy do swojej mamusi? OBY!!! Bo szczerze mówiąc rzygać mi sie chce jak ją widzę i nie widzę wyjścia dla niej by jej sie poprawił humor w życiu inaczej. SZCZERZE. :( PS. Ktoś też tak ma? :(

Gość smuntaosoba
No nic. Więcej wam powiem po jej pogrzebie (mojej matki) - zakładam, że już niebawem nastąpi bo szykuje się na niego ostro ona. Od lat. Tak jej źle i ciężko , że niebawem powinien nastąpić koniec. Upragniony. No to wtedy z wami pogadam weselej. :classic_cool:

Gość smutnaosoba
I tak to w dzień napaści ruskich na Polskę POJĘŁAM mechanizm jak ja dostałam depresji od małego. MAKABRA :(

Gość smutnaosoba
No próbuję, ale idzie mi kiepsko bo TAK MYŚLĘ ... NAWET SOBIE NIE WYOBRAŻAM JAKI TO JEST BÓL PORÓD - nie wiem ... no jakoś tak to musi działać. W każdym razie rozwaliła mi lepszą część życia. Ale dalej już może spadać na drzewo. Zamierzam wyjechać, gdzie mnie nie znajdzie i się nie skomunikuje z nikim. Inaczej idzie za mną i mnie niszczy śmiercią swojej matki - OBŁĄKANA OSOBA!!! :(

Gość smutnaosoba
Ostatnio niespodziewanie mam BARDZO DUŻO CZASU (jak nigdy wcześniej... no dawno nie miałam tyle czasu) więc analizuję , rozmyślam. Ale... to nie jest normalny rodzic, że ty nie masz a. ani swojej rodziny b. ani gdzie mieszkać (idzie zima) c. ani pracy Rodzic, który coś ci pierdzieli w zakresie przynajmniej 2 z tych 3 rzeczy i nic z tego to ...WARIAT nieleczony na łeb. Tak myślę :(

Gość smutnaosoba
to nie jest normalny rodzic, że ty nie masz a. ani swojej rodziny b. ani gdzie mieszkać (idzie zima) c. ani pracy d. ANI SZKOŁY!!! Po porstu wszystko mi sie musi zgadzać na logikę - a zatem wstrząsająca prawda BRZMi - MIESZKAM Z 3 ŚWIRAMI :( I co dalej? (oprócz smutku) :(

Gość smutnaosoba
W SUMIE to chyba wyszło na to, że matka od dziecka wpędziła mnie w chorobę psychiczną jaką jest depresja i dalej wpędziła mnie w POLSKĘ poprzez cześć dla swojego ojca ALKOHOLIKA gdy miała trzymać się zmarłej matki (jej nienzwidziła za to, że umarła) i mnie miało już w Polsce dawno nie być. Nie umiem tego wszystkiego inaczej wytłumaczyć. Choć znowu mi sie trochę nie zgadza. Ale co sobie ubzdurała z tymi studiami to tego nie umiem rozwiązać. Jeszcze mi to zostaje. Od dziecka JAKIEŚ STUDIA. W sumie już w wieku 5 lat byłam na studiach. Ale po co? :( PS. To jest PARANOJA - taka choroba umysłowa tak myśleć. Jak dla mnie :(

Gość smutnaosoba
Kończę więc dziś stwierdzając ze smutkiem że moja matka nadaje się wyłącznie na mydło jak dla mnie. I tyle. Może trzeba sie modlić za głupich rodziców? Może to o to chodzi? Ale w porę oczywiście... zanim nie zrujnują ci życia - jak mnie. Żeby jednak było sprawiedliwie mój brat tez ma zrujnowane życie przez takąż to chorą umysłową matkę i święty spokój. Żonę też ma chorą umysłowo i już. A ja? Ja nie chcę mieć z tym wszystkim nic wspólnego bo w zeszłym roku inne świry wysłały mnie do pracy w psychiatryku i dostałam takiego silnego urazu do osób chorych psychicznie, że wręcz OBRZYDZENIA. Też nie wiem czy to normalne :( Samo życie...

Gość smutnaosoba
I wiecie teraz mam taki uraz, że i owszem szanuję moją matkę BO MUSZĘ, ale w sumie się nią brzydzę. Bo ona cały czas mi wmawiała jak taki Zyd... nie obrzydzaj sobie tego, nie obrzydzaj sobie... a ja już płakałam bo czułam taki wstręt. Wtedy nalezy powiedzieć prawdę NIE UMIEM CI POMOC, POPEŁNIŁAM BŁĄD - NIE OBRZYDZAJ SOBIE TEGO? No ona jest chora umysłowo - przykro mi :(

Gość smutnaosoba
Wiecie co - tego Zyda też nienawidzę, który robił sieczke z mózgu mi. Nienawidzę tego gnoja. Oby skończył marnie razem ze swoją dobrą opinią - jedynie tej dobrej opini się jego bałam bo reszta? Ach lepiej zapomnieć - tyle lat. Ale ludzie rózne rzeczy przeżywają w życiu. Niekiedy 30 lat okazuje się bez sensu. Nie tylko ... 18? Coś około :(

Gość smutnaosoba
No 9 lat temu mi sie wydawało, że 9 lat zmarnowałam, a teraz widzę, że następne 9... no nie wiem. Poza tym mi głupio bo w Polsce wszyscy się dogadują ze swoimi matkami tak dobrze, a ja nienawidzę mojej matki dziś. Za kłamstwa, które ...WMAWIAŁA MI. A kto zaczął? :( Ale mnie urządziła w życiu zwykła... i tu nie wyrażam się wulgarnie. A bratowa druga. To szczyt prymitywizmu myśleć o życiu pochwą , a kreować się na nie wiem kogo. Skąd mi sie te kłamstwa wzięły? Przecież ja od dziecka nie panowałam nad zmyślaniem. I nigdy nie rozumiałam co ja taka stuknięta jestem. Po matce :( A ojciec nielepszy. I ktoś mi powie, że poród najwazniejszy . Co za bezsens :(

Gość wieszczka Judeinite
smuntaosoba mam głupią matkę, która mi zniszczyła życie. Jest strasznie głupia ona jak dla mnie. Nie mam przez nią pracy ani gdzie mieszkać . Obraża mnie od dziecka w sumie. Jest przeklęta. Zyje tylko swoim sieroctwem. Zacięła się głupia baba czy co? Może wreszcie umrze i dołączy do swojej mamusi? OBY!!! Bo szczerze mówiąc rzygać mi sie chce jak ją widzę i nie widzę wyjścia dla niej by jej sie poprawił humor w życiu inaczej. SZCZERZE. Tak, to stanie się Twoim udziałem. Niech się stanie według Twojego życzenia ... Niech Cię piekło pochłonie... Ty, która nie masz za grosz szacunku dla bliźnich ... przeklinam Cię, niech Twoje życie będzie piekłem!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Wielki nikt
jestem tepa i zyje...