Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego jestescie....

dlaczego wy kobiety jestescie takie strasznie realistyczne

Polecane posty

Gość dlaczego jestescie....

i przewidywalne, przynajmniej wiekszosc taka jest. Nie lubicie czasem zapomniec o wszystkim i z mezem/chlopakiem walnac gdzies w nocy na lawce kielicha a potem isc na porzadna impre na miasto!?

Gość lorenzoarmagedon
adenozynotrójfosforanowa - chcesz powiedziec, ze jestes nieobliczalna?

Gość xdfaasdf
nie pytaj ich, i tak nie odpowiedzą zgodnie z prawdą, choćby bardzo chciały. na impry chodzi się głównie w celu znalezienia samca a jak samiec jest to w celu jego utrzymania i pokazania innym samicom że próba zdobycia owego samca może się dla nich źle skończyć. i tyle, proste.

Gość zyj i baw sie
ja lubie ale moj facet nie:)i kto tu jest realistyczny?

Gość xdfaasdf
witam. to ja z wyżej:classic_cool: specjalnie tak napisałem byście drogie panie nie pierdoliły jakim to jestem niepoprawnym politycznie szowinistą/faszystą/lewakiem/ciulem/kurwiarzem/pedałem/zbokiem/prawikiem/matkojebcą/świnią/kutasem/prowokatorem/idiotą/frajerem* * - niepotrzebne skreślić

Gość xdfaasdf
witam ponownie:) wiem, że można to co napisałem potraktować jako próbę obrazy waszego majestatu, choć patrząc z logicznego punktu widzenia byłoby to bardzo trudne. niestety, pod wpływem emocji, a wiadomo, że kobiety są bardziej emocjonalnymi stworzeniami (wydźwięk słowa: pozytywny) od mężczyzn, jest to o wiele łatwiejsze. krótko ujmując nie mam ani nie miałem zamiaru obrażać Waszej wielmości. PS dała, a co miała nie dać:classic_cool: