Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arturek24

jak ja uwiesc??

Polecane posty

Gość arturek24

hey dziewczyny, mam straszna ochote na moja przyjaciolke. chce ja bardzo uwiesc. ona o tym wie. tak sobie razem flirtujemy ale to tyle. nie wiem co zrobic zeby sie z nia przespac. ja wiem ze ona tego chce, ale sie boi. ale mysle ze to jest silniejsze od nas !! porady prosze

Gość arturek24
ja mam 24, ona 29....ogulem bardzo lubie starsze od siebie !! nie taki problem by byl jak by ona nie miala dziecka 2 letniego i meza ktory jest o nia strasznie zazdrosny !!

to zapomnij Jak kobieta ma męża który jest o nią zazdrosny i do tego dziecko to są szczęśliwą rodziną i nie wchodzi się tam. Kobieta nie facet który lubi sobie wyskakiwać dla spuszczenia się.

Gość arturek24
ale ja wiem ze ona tego chce.....kiedys mowila mi ze jak bym byl czezwy jak u niej bylem a jej maz byl poza domem 2 dni....i jak bym sie pierwszy posunal to bysmy sie kochali...pozniej jej pisalem takie moje fantazje jak sie kochamy i bardzo jej sie to podobalo !! ona i ja mamy duzo do stracenia i o to chodzi....ale pozadanie jest tez bardzo silne !

Nie bądź naiwny Gdy kobieta chce seksu to by ci nie mówiła tego że gdybyś był trzeźwy to by się bzyknęła Ona się tobą bawi i odpuść ja poszukaj innej wolnej

Gość arturek24
dzieki stary, moze i masz racje !! zobaczymy jak sie to dalej potoczy.....chodzi tylko o to ze ona nigdy nie miala w zyciu innego meszczyzny oprocz swojego meza. !!! i problem w tym ze bardzo by chciala wiedziec jak jest z innym !! i to mnie lwasnie podkusilo...

Gość arturek24
tak, przeciez mowielm ci ze z nia flirtuje !! oni sa 8 lat po slubie

Gość arturek24
szkoda ze o tym wczesniej nie iwedzialem !! teraz juz takiej okazji nie bedzie !!

Gość arturek24
to moze doradz mi jak zrobic zeby sie z nia przespac......czesto mnie do domu odwozi od siebie....czasami mam taka ochote ja pomacac itd....ale nie mam odwagi...czasami jade do niej na kawe jak jest sama...ale tez nie wiem jak to rozegrac.....jakie masz pomysly />???

Gość arturek24
jest tam ktos kto moze mi pomoc ??

Gość arturek24
yes yes yes dzisiaj pyknąłem ją a po powiedziałem by by